Tip os log ind
Priserne for den nytænkende arkitektur - men i høj grad også måden bygningen skal bruges på bliver ved med at høste international anerkendelse. Hjertet i Ikast har netop fået en Iconic Award for sin holistiske helhedstænkning.
Foto: Henrik Ole Jensen

Hjertet modtager endnu en pris: Iconic Awards er den nyeste i rækken

Hjertet i Ikast får i den grad pulsen op at ringe blandt internationale arkitekter
08. oktober 2019, 12.38

Ikast Hjertet i Ikast er speciel i både formgivning og ikke mindst den måde bygningen er tænkt at skulle bruges på.

Helhedstænkningen, den såkaldte holistiske tilgang, hvor undervisning, aktiviteter, fællesskab, motion og fritid på nye måder tænkes sammen har resulteret i en ICONIC Award 2019 i kategorien Innovative Architecture.

Prisen for »Innovative Architecture« gives til det bedste af det bedste.

Der er tale om en international respekteret, uvildig design- og arkitektkonkurrence med base i Tyskland, der uddeler prisen for holistiske projekter inden for arkitektur, indretning, produktdesign og varemærkekommunikation

- Vi er meget glade for at modtage denne pris for 'Hjertet i Ikast'. Vi betragter dette projekt som et perfekt eksempel på vores integrerede designtilgang og holistiske tænkning, der lægger stor vægt på samspillet mellem bygninger samt deres omgivelser og forskellige grupper af mennesker, siger Julian Weyer, arkitekt og partner hos C.F. Møller Architects.


Hjertet i Ikast

Hjertet i Ikast er hos Iconic-World beskrevet som et nyt mødested centreret omkring kultur og kommunikation, hvor relationer mellem forskellige samfunds- og aldersgrupper kan dannes og opretholdes. »Hjertet« kombinerer uddannelse, rådgivning, aktiviteter, samfund, motion og rekreative aktiviteter på nye måder med bygninger og udendørs områder designet til at fremme inkluderende og integrerende sociale og kulturelle møder og sammenkomster.


Ordet er ditMere Ikast