Tip os log ind
 • 1/:
  Foto: Society Of Lifestyle
 • 1/:
  Foto: Society of Lifestyle
 • 1/:
  Foto: Society of Lifestyle
 • 1/:
  Foto: Society of Lifestyle
 • 1/:
  Foto: Society of Lifestyle

House Doctor har skiftet navn

Firmaet gør navnet til et brand og kalder sig fremover Society of Lifestyle
12. september 2019, 14.07

Ikast Det lokale designfirma House Doctor har fra 2. september taget nyt navn,

Firmaet, der siden 2001 har designet interiør- og livsstilsprodukter til den stilbevidste forbruger, har med tiden fået flere brands til porteføljen og kalder sig fremover Society of Lifestyle.

Årsagen er, at de tre søskende, der stiftede virksomheden Gitte Juhl Capel, Rikke Juhl Jensen og Klaus Juhl Pedersen, gerne vil have et navn, der afspejler, hvem de er, og hvad de brænder for.

De vil skabe et samlet livsstilsunivers, hvor man altid kan finde inspiration til at indrette et smukt og personligt hjem. Et hjem, der giver dig plads til at leve.

Med Society of Lifestyle ønsker de at fremhæve, at de er en multibrand virksomhed. Society er de brands, de er in-house, og Lifestyle er dét, der driver dem.

- Vi vil tilbyde vores kunder produkter, nyheder og brands, der rammer tidens trends og forbrugertendenser. Dét vil vi opnå ved at holde fast i vores passion for interiør, design, mad, stil og velvære, og ved hele tiden at være i bevægelse, nyskabende og kreative, lyder budskabet fra de tre søskende.


Fire brands

Virksomhedens fire brands House Doctor, Nicolas Vahé, Meraki og Monograph fortsætter alle uforandrede som selvstændige brands under Society of Lifestyle.

Navneskiftet betyder, at virksomheden fra den 1. september lancerer nyt logo og en ny brandidentitet, der skal fungere som fælles fundament for virksomhedens brands.

Society of Lifestyles logo symboliserer et familietræ, der kaster nye frø i form af spændende produkter og inspirerende brands.


Familievirksomhed

Society of Lifestyle er stadig en familieejet virksomhed.

Interiørvirksomheden blev grundlagt af søskende-trioen Gitte Juhl Capel, Rikke Juhl Jensen og Klaus Juhl Pedersen i 2001 under navnet House Doctor. I 2011 blev virksomheden udvidet med gourmetbrandet Nicolas Vahé. I 2013 kom velværebrandet Meraki til og i 2015 Monograph - et brand, der skaber stilrene kontorartikler og opbevaringsløsninger.Ordet er ditMere Ikast