Tip os log ind
  • 1/: Dennis Kristensen, 18 år: - Selvfølgelig fylder klimapolitikken rigtig meget, og jeg vil gerne, at vi alle bliver mere bæredygtige. Men jeg mener også, at vi bør have mere samarbejde på EU-plan, så vi ikke bare ender som en lille dråbe i havet. Det er vigtigt, at vi alle løfter i flok og sammen tager et ansvar. ?
    Foto: Mikkel Korsgaard Christensen
  • 1/: Anders Staxen, 17 år: - Jeg er egentlig meget optaget af, at der kommer rigtig mange løfter i sådan en valgkamp, men politikerne fortæller meget lidt om, hvordan de vil finansiere deres mange ideer. Jeg synes dog, at politikerne til dagens debat var gode til at blive mere konkrete.
  • 1/: Alberte Mosegaard, 17 år: - Klima og velfærd optager mig mest. Alle taler jo stort set om klima nu, så det skal blive spændende at se, hvor meget der kommer til at ske. Jeg synes også, at det er vigtigt, at vi bevarer vores velfærdssamfund, som måske godt kunne blive endnu bedre.
  • 1/: Cecilie Johansen, 18 år: - Jeg er optaget af uddannelse, klima og velfærd. Jeg er jo selv ung, og jeg vil gerne have en god fremtid både rent klimamæssigt, men også i de kommende år rent uddannelsesmæssigt. Jeg har allerede bestemt mig for, at jeg vil stemme på Radikale Venstre, og det ændrede sig ikke, selvom partiet desværre ikke var her i dag.

Hvad optager dig politisk?

03. juni 2019, 14.05

I sidste uge var der valgdebat på Ikast-Brande Gymnasium. Vi har spurgt nogle af eleverne om, hvilke politiske emner, der optager dem.
Ordet er ditMere Ikast