Tip os log ind
Hvad skal det koste at leje rådhuset, og kan det i det hele taget lade sig gøre? Det vil vise sig, når der bliver udarbejdet retningslinjer og takster for kommunale lokaler.
Foto: Christian Sjurman

Hvad skal det koste at leje rådhuset?

Retningslinjer og takster er på vej
24. april 2018, 07.37

udlejning Hvad skal det koste at leje sig ind i Ikast Rådhus eller en af kommunens andre haller, sale og lokaler?

Det er der faktisk ikke rigtigt nogen, der ved, men den praksis skal der ændres på, så man ikke pludselig havner i en situation som beskæftigelses- og integrationsborgmester Anna Mee Allerslev, da hun og Christian Tarp lagde beslag på en sal i Københavns Rådhus til deres bryllups-reception i efteråret.

Det var vederlagsfrit, men kostede borgmesteren det politiske liv.

Den slag skal ikke ske i Ikast-Brande, og derfor har man fra Kultur- og Fritidsudvalgets side efterlyst retningslinjer for, hvad der kan lejes, og hvad det skal koste.

- Vi får i stigende grad forespørgsler på vore lokaler. Det kan være i forbindelse med årsmøder og andet, der samler mange mennesker, men vi har været svar skyldig, siger Helle Mathiasen (V), der er formand for Kultur- og Fritidsudvalget.

Hun har nu sammen med resten af udvalget sat arbejdet i gang, så man har noget at rette sig efter næste gang, at man modtager en forespørgsel på leje af et kommunalt lokale til sit bryllup eller årsfest.


Ordet er dit