Tip os log ind
 • 1/: Christina Würtz: Aahh det ved jeg ikke lige....nå jo vi skal i byen og have mad fra Glashuset, så vidt jeg har forstået det- og det er ikke andesteg.
  Foto: Laila Kempel
 • 1/: Vita Rasmussen: Vi skal da have and, det er jo Mortens aften. Vi har inviteret nogle venner, der er ved at flytte, så det er en fin anledning til at give dem fri fra aftensmaden og en god anledning til at mødes. ?
  Foto: Laila Kempel
 • 1/: Lars Willumsen: Øhh det aner jeg ikke....nå er det Mortens aften, det vidste jeg ikke. Men jeg vil nok hellere have en bøf - det smager bedre.
  Foto: Laila Kempel
 • 1/: Anne Marie Jespersen: Vi skal nok have en god bøf.....vi tog nemlig forskud på Mortens aften og spiste andesteg sidste weekend, hvor vi havde gæster.
  Foto: Laila Kempel
 • 1/: Joan og Sille Cleemann: Åhh så langt er vi ikke lige noget i planlægningen, så det ved jeg ikke. Men vi skal have andesteg fredag aften i stedet. Vi plejer altid at spise and på Mortens aften.
  Foto: Laila Kempel

Hvad skal du spise på lørdag?

Ifølge traditionen står menuen på andesteg på Mortensaften den 10. november - dagen før Mortens dag, hvor biskop Morten Tours forsøgte sig at gemme sig blandt gæssene for at slippe for at blive biskop tilbage i 300-tallet, hvor Romerne herskede.
07. november 2018, 19.17
Ordet er ditMere Ikast