Tip os log ind
  • 1/: Rosa Rasmussen, Sønderborg, sammen med Chris Oberthuer og Dana Moos: - Det er mega fedt, at de laver en prisfest for dansktopmusikken. Jeg kan godt lide dens slags musik, så da vores forældre skulle af sted, ville vi med. Jeg hører for eksempel Fede Finn & Funny Boyz. Min musiksmag skifter en del. Jeg hører også meget Abba for tiden. Vi har hørt »Den knaldrøde gummibåd« og alt sådan noget i bilen på vej herop.
  • 1/: Jeanett Hjortbøl, Holbæk, med sin mor, Marianne Hjortbøl: - Dansktop er rigtig god musik, som man bliver glad af at lytte til, så det er godt, at der bliver holdt gang i det. En prisuddeling kan hjælpe med at fremhæve de kunstnere, der ikke er så kendte endnu - lidt ligesom melodigrandprix.
  • 1/: Leif Villadsen, Aarup på Fyn: - Min kone og jeg har fået billetterne i en gave fra ungerne, og jeg vidste ikke engang, at der skulle deles priser ud. Vi vil bare gerne høre dansktopmusik, for det nyder vi at lytte til, og det har vi gjort i mange år.
  • 1/: Gitte Reus, Tommerup på Fyn: - Jeg kommer her mest for at høre Kandis. Det er fint med priserne, men det er ikke noget, jeg vægter så højt. Jeg kører gerne langt efter Kandis, og jeg ser dem live mindst et par gange om året. Jeg var også til dansktopprisen for to år siden, og jeg glæder mig til at opleve det igen.
    Foto: Tom Laursen


Hvorfor fortjener dansktoppen sin egen pris?

16. april 2018, 11.27
Ordet er ditMere Herning