Tip os log ind
Så kom Ikast Avis og chefredaktør Steen Hebsgaard på forsiden af SIAD - Stop Islamiseringen af Danmark«. ? Screendump fra hjemmesiden

»Ikast Avis holder med mordere og voldtægtsmænd«

Chefredaktøren havnet i debat med SIAD - Stop Islamiseringen af Danmark«
15. november 2018, 09.51

KÆRSHOVEDGÅRD Ikast Avis og chefredaktør Steen Hebsgaard holder »åbenlyst med mordere og voldtægtsmænd på udrejsecenter Kærshovedgård«.

Sådan fremstår det i et indlæg på foreningen SIAD's (Stop Islamiseringen af Danmark) hjemmeside ovenpå en række artikler, der har været bragt i forbindelse med Kærshovedgård-problematikken.

Chefredaktøren beskrives også som »en inkarneret kulturradikal chefredaktør«, der »sylter mit indlæg, så svineren kan få lov til at stå på forsiden«, som formanden for SIAD, Anders Graversen, skriver i et indlæg på hjemmesiden.

Baggrunden er en demonstration, som SIAD afviklede forleden weekend. Det affødte et læserbrev fra naboen til Udrejsecentret, Ole Tranberg. Det er faldet SIAD for brystet.

De har derfor lavet et gensvar, som bringes i næste udgave af Ikast Avis.

Men SIAD-formanden er fortørnet over, at det ikke blev bragt i sidste uge, hvor man i avisen til gengæld havde en artikel om en modfløj til SIAD, der lavede lysfest ved Kærshovedgård i sympati med de indsatte.

»De holder åbenlyst med lystmordere og voldtægtsmænd på udrejsecentret« skriver Anders Grevers om Ikast Avis. Han skriver også, at »mange af deltagerne i lysfesten støtter direkte jødedræberne i Hamas«.

....................

Kommentar:

På redaktionen tager vi altid kritik alvorligt.

Men vi tager os et publicistisk ansvar overfor at dække begivenheder bredt alvorligt. Såsom lysfesten.

Vi har ikke nægtet at bringe SIAD's læserbrev. Men tværtimod stillet dem i udsigt, at det kommer. Men det er os, der udgiver og redigerer avisen og afgør, hvorstår stoffet kan komme med.


Ordet er dit