Tip os log ind
 • 1/:
  Foto: Mikkel Mikkelsen
 • 1/: Idemanden bag Ikast Bios MGP-show, Benny Nielsen, havde sammen med de andre frivillige en travl aften i bio.
  Foto: Mikkel Mikkelsen
 • 1/:
  Foto: Mikkel Mikkelsen
 • 1/:
  Foto: Mikkel Mikkelsen


Ikast Bio som eventmaker

Der var fest og farver og masser af publikummer ved årets MGP-fest i biografen
22. februar 2018, 13.06

IKAST Den røde løber var lørdag aften rullet ud foran Ikast Bio.

Den blev betrådt af ikke mindre end 201 forældre og børn, der valgte at nyde deres MGP-aften i festlige omgivelser i stedet for at sidde derhjemme og se det populære show på tv.

Der var balloner, serpentiner, duftende popcorn og slik, velkomstdrinks og farvestrålende diskolys til de glade børnefamilier.

Mens børnefamilierne væltede ind ad døren til biografen, sørgede frivillige for, at de blev budt velkommen. Der blev sørget for garderobe, for billeder på en scene, hvor der i baggrunden stod »MGP 2018« med store bogstaver, og så var der selvfølgelig velkomstdrinks. De blev serveret i champagneglas, og alle 201 glas har en sukkerkant, der uden tvivl må have taget en rum tid at få på glassene.

I Bakkehusets sal var der forfest. Her var der pyntet med serpentiner, og diskolyset kørte rundt i alverdens farver. Musik fra sidste års MGP satte stemningen, og i salen var der rigeligt med plads til en svingom inden MGP startede i biografsalen.

- Det er sjovt med alt det glimmer og musik. Det giver en ekstra fest, så der sker lidt mere i forbindelse med MGP - og det er jo et gratis arrangement, så det er klart noget vi ville støtte op om og med til, sagde en af forældrene, Maria Tranholm Dochweiler.


MGP en succes

Idémanden bag arrangementet er biografens frivillige Benny Nielsen.

- Jeg fik idéen til arrangementet, fordi jeg hørte flere forældre være trætte af, at de ikke kunne få fat i billetter til MGP i Gigantium, siger han.

Så satte han ellers gang i maskineriet. De har været cirka seks mennesker omkring planlægningen af arrangementet, som blev udsolgt i løbet af bare femten timer. Siden har der været venteliste for at komme med.

Lørdag aften var omkring 10-15 frivillige mødt op til MGP VIP Galla for at sikre, at børnene fik en god aften.

De havde travlt, og det gav Benny Nielsen sved på panden.

- Når der er over 200 mennesker, der vælter ind ad døren, så skal der altså ske noget, griner han, da han endelig får tid til at få pusten igen.

- Formålet var at se glade børneansigter, og det var der. Hvis også tager forældrenes tilbagemeldinger i betragtning, så er det gået over alt forventning. Det er den succes, som vi håbede på, og det viser jo bare, at der virkelig var et behov for sådan et arrangement, siger han.


Billeder på løberen

Det har taget de frivillige et par uger at arrangere aftenen, hvor der både er frivillige vagter, frivillige i garderoben, frivillige ved bordet med de mange velkomstdrinks - ja, faktisk frivillige alle vegne.

- Man kan slet ikke undgå at være glad, der er så fin opbakning til arrangementet, og vi er en hel flok af frivillige, som brænder for det. Og når man brænder for det, så er der sjældent noget, der er umuligt, mener Benny Nielsen, hvis 8-årige datter også har glædet sig til arrangementet.


Ordet er ditMere Ikast