Tip os log ind
Adam Søndergaard Pedersen og Philip Sillesen Nilsson fra Ikast Tullamore Golf Club er udtaget til ungdomslandsholdets drengetrup.
Foto: Pr-foto

Ikast-drenge med i landsholdstrup

21. oktober 2019, 15.38

Golf Igen i år er to drenge fra Ikast Tullamore Golf Club med i juniorlandsholdstruppen.

Dansk Golf Union har netop udtaget landsholdstrupperne for 2020-sæsonen.

De to drenge fra Ikast Tullamore Golf Club er Adam Søndergaard Pedersen og Philip Sillesen Nilsson.

De udtagne spillere skal bygge på flere år med stærke resultater og medaljer i slutrunder.

I år vandt pigerne EM-guld, og det skal pigerne forsøge at forsvare næste sommer.

Samtidig skal tre spillere fra den udvidede herretrup i efteråret 2020 forsvare det verdensmesterskab, som Danmark vandt i Irland tilbage i 2018.

- Vores målsætninger er jo årligt at tage en medalje til et EM eller et VM. Der er generationsskifter i gang på flere af vores hold. Det er altid svært at vide på forhånd, præcis hvilket hold, der leverer, men historisk set har vi været i stand til at vinde medaljer hvert år siden 2006, udtaler Claus Mølholm, der er eliteansvarlig i Dansk Golf Union, i en pressemeddelelse.

Der er til næste år ændret på strukturen omkring landsholdstrupperne. Det, der førhen hed observationstruppen, er blevet afskaffet. Til gengæld er der nu en større bruttotrup med flere herre- og damespillere.

Udover landsholdet arbejder Dansk Golf Union også med et proteam bestående af flere danske professionelle spillere samt en udviklingstrup for de yngste spillere.


Ordet er ditMere Sport