Tip os log ind
Det er på denne mark ved Uhregårdsvej, (i baggrunden) La Cours Vej og Motorvejen, at burgerkæden har købten 5000 kvadratmeter stor grund.
Foto: Mikkel Korsgaard Christensen

Ikast får igen en McDonalds

Det ligger nu fast, at Ikast endnu engang får en McDonalds
10. juli 2019, 08.31

Ikast Nu er der godt nyt til burgerelskere i Ikast og omegn. Efter 17 år uden en McDonalds i Ikast, vender den verdensomspændende burgerkæde nu tilbage. McDonalds har erhvervet 5000 kvadratmeter jord til etableringen af en restaurant på La Cours Vej tæt ved til- og frakørslen til Herningmotorvejen, og borgmester i Ikast-Brande Kommune, Ib Lauritsen (V), bekræfter salget overfor Herning Folkeblad.

- Det er korrekt, at McDonalds har købt den 5000 kvadratmeter store grund, og det finder jeg glædeligt for byen. Nu har vi gået i en lang række år uden en McDonalds, så det er rart, at vores by i fremtiden også kan tilbyde den mulighed, fortæller Ib Lauritsen.

Arbejdet med den kommende restaurant forventes at begynde i uge 32, mens der også skal etableres en ny adgangsvej for såkaldt vejbetjening. I forbindelse med denne vej skal der også etableres en lastbilparkering. Det forventes at stå færdig til oktober i år.


Mere i vente

Ib Lauritsen lægger endnu engang vægt på, at han ser det som en gevinst for hele området med det nye tiltag om at åbne en McDonalds på La Cours Vej. Han løfter imidlertid sløret for, at der er mere på vej på samme placering.

- Det er et skridt på trappen. Lad mig sige det sådan. Vi er i en fase, hvor vi endnu ikke kan melde noget officielt ud. Der kommer med stor sansyndlighed til at ske flere tiltag på La Cours Vej, men vi er ikke klar til at melde ud, hvad der skal være udover den kommende McDonalds, fortæller borgmesteren.

Franchisetageren hedder Carsten Mikkelsen. Han har erfaring som forpagter af McDonalds i både Holstebro og Struer. I maj i år kunne Herning Folkeblad ligeledes berette, at det var Carsten Mikkelsen, som havde købt restauranten på Silkeborgvej 7 af Jan Dahl Jensen. Carsten Mikkelsen fik i 2013 sin første restaurant i Holstebro. I juli 2015 udvidede han sin organisation med yderligere en restaurant i Ringkøbing og senest Struer i oktober 2017. Alle restauranter er blevet drevet med gode resultater til følge. Ikast Avis har forsøgt at få en kommentar fra Carsten Mikkelsen, men det er ikke lykkedes inden avisens deadline.


Ordet er ditMere Ikast