Tip os log ind
Fusionsklubben FC Ikast er kommet godt og udramatisk fra land, og nu bakker Ikast Fysio op med et sponsorat.
Foto: Flemming Hansen

Ikast Fysio og FC Ikast har indgået samarbejde

Ikast Fysio indgår sponsorat med fusionsklubben FC Ikast
14. juni 2019, 11.09

Fodbold Fodboldfusionen mellem Ikast FS og Ikast KFUM er gennemført, og tingene er nogenlunde ved at falde i hak.

- Det er altid vanskeligt, når to vidt forskellige kulturer skal smelte sammen, men det er efter min opfattelse sket ganske udramatisk, siger Carsten Mehl, der sidder i bestyrelsen i fusionsklubben FC Ikast.

Han har ikke selv været aktiv på grønsværen, men er far til to børn, hvor den ene spillede i Ikast KFUM, mens den anden var medlem i Ikast FS.

Noget tyder også på, at omgivelserne nu også er ved at vænne sig til tanken om en fælles fodboldklub i Ikast.

- Vi har indgået en samarbejdsaftale med Ikast Fysio. Aftalen er et sponsorat for klubben, og den rummer blandt andet, at Ikast Fysio kommer og holder foredrag omkring træning, der er skadeforebyggende. Disse foredrag er for både spillere og træneren, oplyser Carsten Mehl.


Hurtig behandling

Aftalen indebærer også, at spillere på klubbens U17- og U19-hold samt flagskibet i serie 2 kan komme til med behandling med det samme, hvis uheldet er ude. Aftalen gælder i øvrigt for alle spillere i FC Ikast.

Det er så vidt Carsten Mehl ved heldigvis ikke sket endnu.

- Vi har allerede etableret et samarbejde med Sportstar College og idrætsklasserne på Nordre Skole. Så aftalen her var en naturlig udvikling, fortæller fysioterapeut Mikkel Kofoed Larsen fra Ikast Fysioterapi & Træning.

Samarbejdet går, at Ikast Fysio tilbyder spillere fra de ovennævnte hold, at man i løbet af et døgn vurderer skadens omfang og herefter tilbyder behandling og genoptræning.

- En hurtigt vurdering og indsats er ofte af stor betydning, påpeger Mikkel Kofoed Larsen.

Han tilføjer, at det ikke er nødvendigt med en henvisning fra egen læge for at komme på idrætsklinikken.


Ordet er ditMere Ikast