Tip os log ind
Foto: Martin Ballund

Indsatsleder roser indsats ved brændende campingvogn

Bjarne Gregersen glæder sig over, at afstandskravene var overholdt og effektiv indsats fra Engesvangs brandteam
06. september 2019, 15.35

Engesvang Det er en meget glad indsatsleder Bjarne Gregersen fra Brand og Redning MidtVest, der ser tilbage på en situation, der i den forløbne uge kunne have udviklet sig til noget meget værre.

Han har kun rosende ord til overs for den indsats, som redningsberedskabet fra Engesvang leverede onsdag aften på Bølling Sø Camping, hvor en campingvogn udbrændte totalt.

- Meldingen gik oprindelig på, at flere campingvogne brændte, og derfor blev både Engesvang - og Ikaststationen alarmeret, fortæller Bjarne Gregersen.

Men da han nåede frem til campingpladsen kunne han konstatere, at der var ydet en helt specielt indsats af redningsberedskabet fra Engesvang, der havde helt styr på situationen.

- Det var tale om en både hurtigt og yderst professionel indsats. Og når det er sagt, så var det også glædeligt, at se, at campingpladsen håndhævede de lovbestemte afstandskrav, således, at der ikke opstod den frygtede dominoeffektivt. Det kan jeg også kun rose dem for, siger han.

Campingvogne brænder hurtigt, når der først er gået ild i dem på grund af materialet, forklarer indsatslederen.

Udover den nedbrændte campingvogn, så skete der kun mindre skade på nabocampingvognen. På grund af varmen var smelteskader på både campingvogn og fortelt.


Ordet er ditMere Engesvang