Tip os log ind
Sådan så det ud, da Ønskelandet officielt blev åbnet af borgmester Ib Lauritsen.
Foto: Privatfoto

Indvielse og sankthans på Ønskelandet

På fredag er der officiel indvielse af Børnehuset på Præstevænget og søndag arrangerer KFUM og K sankthansfest
19. juni 2019, 08.03

Ikast Børnehuset Ønskelandet på Præstevænget i Ikast går en travl weekend i møde.

På fredag er der officiel indvielse og åbent hus på Ønskelandet, hvor alle interesserede, forældre, kommende forældre, børn, håndværkere, naboer og politikere inviteres til et hyggearrangement.

- Der vil være kaffe på kande og kager på bordet samt slushice til børnene, oplyser institutionsleder Anne Hartig Hebsgaard.

Den private vuggestue/børnehave åbnede 1. maj efter flere måneders hektisk renovering. Hverdagen har indfundet sig, børnene trives på de store udearealer, der er knyttet til den gamle Ungdomsgård. Om kort tid vil vuggestuen være fyldt, og antallet af børnehavebørn følger godt med.


Sankthansfest

Søndag danner arealet bag Ønskelandet så rammen om en sankthansfest.

Det er Ikast KFUM og K, som står bag denne aktivitet.

Foreningen, som sidste år solgte Ungdomsgården til børnehuset, har en årelang tradition for sankthansfester på arealet ned mod Storåen og har indledet et samarbejdet med Ønskelandet om en bålfest i år.

Alle er velkommen til en hyggelig midsommeraften. Der er legeplads og hoppeborg til børnene, fællessang og bål med båltale af byrådsmedlem Thomas Østergaard (V), snobrødbagning, kaffe, kage og pølser med brød.

KFUM og K opfordrer til at man medbringer havestol og eventuelt tæpper til at sidde på.


Ordet er ditMere Ikast