Tip os log ind
Sonne er et rådgivende ingeniørfirma, der specialiserer sig i at matche projektledere og ingeniører med virksomhedens kunder.
Foto: Pr-foto

Ingeniørfirma flytter sit hovedkontor til Ikast

Ikast er »det perfekte sted« for Sonne A/S
12. november 2019, 14.00

Ikast Mandag 11. november flyttede Sonne A/S sit hovedkontor til Ikast på adressen Lene Haus Vej 21.

Flyttet til Ikast markerer sidste del af et begivenhedsrigt år for Sonne, der tilbage i marts måned fik Eltronic Group som dets nye ejer. Efter ejerskiftet har Sonne øget sit fokus på ingeniøropgaver. Strategien har været succesfuld, og virksomheden stod over for pladsmæssige udfordringer.

- Vi har foruden den store efterspørgsel på ingeniører og projektledere som konsulenter, oplevet at mange af vores kunder ønsker, at vi løser projekter for dem. Med et stigende antal medarbejdere, begyndte vi at se os om efter et passende domicil. Ikast viste sig at være det perfekte sted for os, udtaler Sonnes CEO, Henrik Mathiesen, i en pressemeddelelse.

Sonne er et rådgivende ingeniørfirma, der specialiserer sig i at matche projektledere og ingeniører med virksomhedens kunder. Herudover løser virksomheden også hele projekter for dets kunder. Meget af Sonnes arbejde foregår for nogle af de største leverandører af vindmøller, som findes i Danmark.

Sonne har foruden hovedkontoret i Ikast, kontorer i Esbjerg og Lindø samt en afdeling ingeniører placeret i Sofia, Bulgarien.


Ordet er ditMere Erhverv