Tip os log ind
Forstander på ISI Idrætshøjskole, Torben Østergaard, er glad for indstillingen.
Foto: Henrik Ole Jensen

ISI er indstillet til pris

ISI Idrætshøjskole er indstillet til Severin-Prisen for et autentisk og humoristisk udtryk på Instagram
10. oktober 2019, 13.37

Ikast ISI Idrætshøjskole er indstillet til Severin-Prisen for et autentisk og humoristisk udtryk på Instagram. Prisen uddeles hvert år til en fri skole, der er dygtig til at kommunikere værdier og holdninger på digitale kanaler. Prisen uddeles i år af Friskolernes formand, Peter Bendix Pedersen, medieforsker Stine Liv Johansen og kommunikationsekspert Rasmus Anker Rysgaard.

ISI Idrætshøjskole er indstillet af tidligere elev Sophie Outzen.

- ISI Idrætshøjskole er gode til at give et indblik i hverdagen på netop ISI Idrætshøjskole på Instagram. De holder profilen levende ved at poste regelmæssigt. Det er en god blanding af humor og substans. Man får lyst til at starte der igen, fortæller Sophie Outzen.

Forstander på ISI Idrætshøjskole, Torben Østergaard, er glad for indstillingen.

- Vi er rigtig glade for indstillingen. På vores instagram prøver vi at vise, hvordan det er at gå på højskole på ISI. Det vil sige, at vi både skal fortælle alle de almindelige højskolehistorier og historierne om glæden ved idræt. Det er den kombination, ISI er bygget på. Indstillingen viser, at vi ikke rammer helt ved siden af digitalt. Og så er det fedt, at vi er indstillet af en tidligere elev - det viser, at ISI gør indtryk og betyder noget for gamle elever.

- Severin-Prisen går til en skole, som formår at kommunikere dannet, og på den måde understøtte de digitale fællesskaber omkring skolens værdier. Den går til en skole, der formår at formidle skolens profil i det digitale rum på en autentisk og rammende måde," fortæller kommunikationsekspert og medstifter af prisen, Rasmus Anker Rysgaard.

Alle kan indstille en skole indtil 18. oktober 2019. Prisen uddeles primo november.


Ordet er ditMere Ikast