Tip os log ind
Jens Peter og Mary Kristensen ses her sammen med præsident Mogens Markussen.
Foto: Privat

Jer, lagde vi mærke til ...

Ikast Y's Men's Club uddelte en pris til arbejdsomt ægtepar
05. december 2018, 21.41

IKAST For et par år siden besluttede Ikast Y's Men's Club årligt at uddele en pris til én, som har gjort et stort og uegennyttigt stykke arbejde.

Prisen hedder »Dig lagde vi mærke til«. En pris som i år blev udvidet til »Jer, lagde vi mærke til«. For den gik nemlig til ægteparret Jens Peter Kristensen og hustruen Mary, der bor på Navervej i Ikast.

- Jens Peter du færdes og arbejder ganske stilfærdigt med de opgaver, du udfører. Men nu er det sådan, at vi er nogle stykker, der har både set og oplevet, hvor meget du lægger dig i selen for at gøre gavn og hjælpe, der hvor du ser en opgave, som trænger sig på for at blive løst, sagde præsident i Y's Men-klubben, Mogens Markussen, ved prisoverrækkelsen forleden.

- Du er manden, som kan løse næsten ethvert teknisk problem. Det har vi set eksempler på i Ikast Kirkecenter både i det daglige, men især også under forberedelserne til den årlige basar. Cykler efterses og repareres, hvis det skulle vise sig nødvendigt, lamper og andet elektrisk udstyr bliver afprøvet, godkendt eller kasséret. Igennem en lang årrække har du i forbindelse med IM's bibelcamping været ansvarlig for, at det store mødetelt blev flyttet rundt og rejst på de forskellige lokaliteter. Og vel specielt på Lystruphaves bibelcampingplads har du brugt rigtig meget tid på opstilling af campingvogne, hytter og toiletvogne til glæde og gavn især for dem, der ikke selv orker det længere.

Desuden har Jens Peter Kristensen i en årrække været kassérer i Indre Mission. Ikast Genbrugscenter i Møllegade nyder også godt af hans tjenstvillighed.

- Vi ved jo specielt her i klubben, at der står kvinder bag så godt som alt. Og sådan er det også for Jens Peter. Mary - du bakker op, tilskynder og

hjælper til i rigtig mange af de projekter, Jens Peter engagerer sig i. Det er sådan, vi ser det. Og tak for det.

- Vi vil gerne give jer dette skulderklap og dermed påskønne jeres indsats til gavn for mennesker omkring jer, sagde Mogens Markussen.


Ordet er ditMere Ikast