Tip os log ind
I 1990'erne vandt Conny Hamann-Boeriths OL- og EM-guld samt VM-sølv med det danske kvindelandshold i håndbold. Her foto fra første arbejdsdag i Guldminen.
Foto: Tom Laursen

Jernhård håndboldkvinde og underviser i Ikast fylder rundt

Den tidligere håndboldstjerne Conny Hamann-Boeriths fylder 50 år mandag 16. september
16. september 2019, 08.26

Ikast Hun har spillet sammen med store håndboldprofiler som Anja Andersen, Camilla Andersen og Lone Mathiesen.

Den tidligere landsholdsplaymaker Conny Hamann-Boeriths var en af de såkaldte jernhårde ladies fra det danske kvindelandshold i håndbold, der i 1990'erne vandt både EM- og OL-guld samt VM-sølv.

Mandag 16. september fylder hun 50 år.

I mange år var hun en succesrig allround spiller i GOG, men familielivet har altid betydet meget for Conny Hamann-Boeriths.

Derfor satte hun sin karriere på standby, da hun i 1997 fødte sin første søn, Lasse, for at dedikere sig fuldt ud til familien.

Conny Hamann-Boeriths er gift med René Hamann-Boeriths, der også har været professionel håndboldspiller. Sammen har de sønnerne Lasse og Oliver, der begge spiller håndbold på højt niveau.

Hamann-Boeriths har taget en læreruddannelse og har de sidste ti år undervist i Aabenraa. Hun har altid gået meget op i motion og sundhed og har derfor også taget en række andre uddannelser som fitnessinstruktør og kostvejleder.

Conny og René Hamann-Boeriths var i maj måned involveret i et voldsomt trafikuheld, men ingen af dem kom alvorligt til skade.

I sommer flyttede parret til Silkeborg, hvor Conny Hamann-Boeriths er blevet ansat som lærer på en nyopstartet idrætsfriskole i Ikast.

Idrætsfriskolen hedder Guldminen og har som målsætning at udvikle verdens bedste fodbold- og håndboldspillere.

/ritzau/


Ordet er ditMere Navne