Tip os log ind
  • 1/: Alle prismodtagere og repræsentanter fra Fonnesbæk Y's Mens Club samlet ved uddelingen, der fandt sted i Fonnesbæk Kirke
    Foto: Steen Hebsgaard
  • 1/: Anna (th) og Silje fra pigespejderne i Bording kunne hente 3000 kroner hjem. Tv ses Laurits Madsen og th Svend Erik Falkesgaard fra Y's Men Clubben
  • 1/:

Julemærker gav 59.000 til Ikast-Brande-foreninger

Fonnesbæk Y's Men har for 11. gang samlet penge ind til Ikast-Brande-området
15. marts 2017, 13.15

IKast-BRande Det går ad hekkenfeldt til for brevforsendelser herhjemme.

Men det går fantastisk godt, når Fonnesbæk Y's Mens Club skal sælge julemærker.

Det skyldes formentlig, at salget går til gode formål i hele Ikast-Brande-området. Og at folk køber mærkerne for at støtte det.

I hvert fald kunne formanden for klubbens julemærkeprojekt, Svend Erik Falkesgaard, både med glæde og stolthed i stemmen byde velkommen til gårsdagens uddeling af midler fra sidste års julemærkesalg.

Det var 11. gang. Og det samlede beløb - efter diverse udgifter - blev på 88.500 kroner. Sælgerne - blandt andet en række spejderkorps - har forlods fået 29.500.

- Så til fordeling er der 59.000 kroner. Det er vi meget glade for. Det er en glædens dag, og vi er tilfredse. Salget er steget med knapt 1000 kroner og omsætningen blev på 100.912 kroner. Igennem de 11 år har vi sammenlagt indsamlet over en million kroner til godgørende formål, fortalte Svend Erik Falkesgaard.

- Så vi har mod på at fortsætte og er allerede i gang med planlægningen af dette års julesalg.

Fonnesbæk Y's Men vælger hvert år en hovedmodtager på forhånd.

- I år havde vi udset Ungdommens Røde Kors i Ikast, som var meget aktive sidste år. De stod til at modtage 25.000 kroner, men de har desværre i mellemtiden stoppet deres aktiviteter og har bedt os om at give pengene til andre godgørende formål, sagde Falkesgaard.

Og det kom så Røde Kors i Ikast og Nørre Snede samt Home-Start i Ikast-Brande til gode.

- Vi håber, I må få glæde af pengene, sluttede formanden af - inden man gik i gang med den varme kringle og kaffen, der er obligatorisk ved hver uddeling.Ordet er dit