Tip os log ind
Butikschef Lassen Jensen i den nyrenoverede butik, der fredag slår dørene op igen for kunderne.
Foto: Jacob Hove

Jysk i Ikast har fået nyt look

På fredag genåbner Jysk, der de seneste uger har været igennem en stor indvendig renovering og i den anledning har holdt lukket et par dage
23. maj 2019, 07.07

Ikast Det bliver en nyrenoveret butik, der på fredag kan slå dørene op for kunderne.

Butikken har holdt lukket tirsdag, onsdag og torsdag, men fredag er kunderne igen velkommen.

Indenfor er der sket meget, og det første kunderne læggerne mærke til vil nok være det nye trægulv, som dækker hele butikken. Hvor det før var gulvtæppe, er det nu lyst træ, og det går igen flere steder.

Også på hylderne er der lavet meget om. Inventaret er nyt, og alle varer er blevet gennemgået, så det kun er det nyeste sortiment, som nu findes i butikken.

Butikschef Lasse Jensen viser stolt butikken frem, mens en masse ansatte har travlt med at stille de nye varer på plads og gøre det klar til genåbningen fredag.

- Jysk Ikast er blevet udvalgt til at blive lavet om, og det skyldes blandt andet, at vores salg er godt, og vi har et stigende kundeflow, siger Lasse Jensen, der på spørgsmålet om, hvorfor det går godt med Jysk i Ikast svarer:

- Vi mener selv, at det er på grund af vores gode service.


Den anden vej rundt

Noget andet, der er sket i butikken, er, at den er blevet højrevendt.

Lasse Jensen forklarer, at tidligere blev kunderne ledt ind i butikken og her »opfordret« til at gå til venstre, men nu skal de gå til højre, når de er kommet ind.

Der er selvfølgelig frit valg, men butikken er opbygget, så den inspirerer kunderne til at følge en bestemt rute. Det sker blandt andet ved at lave nogle gange bredere end andre.

- Det er blevet nemmere for kunderne at finde varerne. Turen rundt er blevet mere inspirerende, og vores varer bliver præsenteret på en pænere måde.


Ordet er ditMere Ikast