Tip os log ind
Nancy Harms er på tour i Skandinavien og kommer også til Ikast.
Foto: Pr-foto

Kaffe, kage og international jazz

Bakkehuset præsenterer en ny stjerne - Nancy Harms
18. oktober 2019, 11.16

IKAST Kaffe og klasse er et af de nye tiltag i Bakkehuset.

Ideen er at præsentere klasse-musik kombineret med kaffe og kage. Og det sker torsdag 31. oktober. Her får spillestedet besøg af en af de nye stjerner på den internatioale jazzhimmel, Nancy Harms.

Nancy Harms er fra New York, og i efteråret turnerer hun i Skandinavien med Rosendal/Earle/Templeton trio, hvor de kommer forbi Ikast og Bakkehuset.

Nancy har før turneret i Danmark og har spillet over 100 jobs sammen med Rosendal/Earle/Templeton trio de sidste seks år, og de har tidligere turneret med blandt andet hendes Duke Ellington tribute.

De er sammen i gang med, at skrive ny musik som beskriver Danmark, set igennem Nancys øjne.

-Som danskere er vi ofte ret hurtige til at dømme os selv og indimellem overser vi meget af det som er fantastisk ved vores lille land. Nancy har en kæmpe kærlighed til Danmark og det er meget forfriskende at møde et positivt syn på vores skønne land, siger Mette Petrea, koordinator i Bakkehuset.

Der findes ingen bedre end komponisten og pianisten Peter Rosendal når det handler om at indfange den danske grundtone. Med hans store kærlighed og erfaring fra mange år i dansk folkemusik, blandet med et virtuost jazzøre, komponerer han i samarbejde med Nancy Harms den nye musik som vi hermed præsenterer.

Kaffen og kagen er i øvrigt inkluderet i billetprisen!

-Til disse koncerter prøver vi ting, der er lidt anderledes, end hvad der plejer at blive præsenteret i Bakkehuset - fx med jazzede eller klassiske undertoner. Det et must, at det vi præsenterer, til Kaffe & Klasse, er af rigtig høj kvalitet, siger Mette Petrea.


Ordet er ditMere Kultur