Tip os log ind
  • 1/:
  • 1/:
  • 1/:

Kardemommeby strutter af glæde

Vinterferiens musical i kongrescentret er en historie, der vækker minder i os alle
13. februar 2018, 11.32

Musical Allerede ved ankomst til MCH kongrescenter vækkes spændingen.

De mange plakater der byder os velkommen til en helt ny verden: KARDEMOMMEBY. Alle sanser vækkes, duften af popcorn, lyden af glade børn, der vælter sig i et hav af aktiviteter og en vældig plagen om løvehale og ører i "Løvens hule".

Efter at have været på skattejagt, farvelagt kopier med Tante Sofie og de tre røvere, lyder klokken.

Nu er det NU, og de seneste par dages højtlæsning bliver til virkelighed. Efter at have fundet vores plads på den særligt opbyggede, børnevenlige udgave af kongressalen byder Politimester Bastian os velkommen til de næste par timers selskab med alle folkene fra Kardemommeby.

Der skal være fest i Kardemommeby, dog må de tre røvere: Kaper, Jesper og Jonathan, listigt se til på sidelinjen - og i stedet for at feste, nyder de en tur i sporvognen og lægger skumle planer om at stjæle den galsindede Tante Sofie, da de manglede et damemenneske til oprydning og madlavning.

Dette skulle vise sig at være en stor fejltagelse, og de måtte stjæle hende tilbage igen - og efter en tur i bagerbutikken, efter lukketid fik Politimester Bastian endelig chancen til at få de tre røvere buret inde bag lås og slå.

Historien om Kardemommeby slutter af i glæde og harmoni, publikum rejser sig, klapsalverne og børnesnak fylder salen. En sød og hyggelig forestilling, med masser af sang og musik - en historie, der vækker minder i os alle og som vi forældre nyder at give videre til vores børn.Ordet er ditMere Kultur