Tip os log ind
Frank Skov.
Foto: Hamistolen Photography

Kirkebyens Tagservice kåret til Årets Energi isolatør

Fornem pris overrakt ved stort awardshow i Cirkusbygningen
06. maj 2019, 13.47

Bording-Kirkeby Cirkusbygningen var fyldt til bristepunktet, da håndværkerens prestigefyldte »Oscar«-statuette - "Smiley Håndværk - Din Garanti" - blev uddelt for 8. gang til Årets Håndværker.

For første gang blev det store awardshow holdt over to aftener, da mere end 5.000 dygtige håndværkere dystede om 45 priser fordelt i 27 forskellige fagkategorier - bl.a. den nye Årets Håndværkerlærling pris, der støtter op om behovet for at tiltrække lærlinge og sikre morgendagens dygtige håndværkere.

For Frank Skov, der er indehaver af Kirkebyens Tagservice ApS i Bording Kirkeby, var prisen som Årets Energi isolatør (5+ ansatte) en flot overraskelse, der bekræfter virksomhedens vigtige motto:

- Vores motto lyder, at vi samler på tilfredse kunder. Det betyder, vi løser vores opgaver grundigt og følger kunden helt til døren. Når man lever med den indstilling, så gør det også, man helt automatisk holder aftaler, tider og pris, fortæller Frank Skov.

Han er helt sikker på, at den tilgang giver ro hos både kunde og firma:

- Når vi arbejder grundigt og kommunikerer med kunden, så har de ro i maven. Netop dét giver også os ro på sinde, for så ved vi, at kunden er tilfreds. I det hele taget er sådan en pris her jo et bevis på glade kunder, så det må vi vel nok prale lidt med, siger Frank Skov, der også sidste år var finalist til Årets Håndværker.

Frank Skov, der netop er rundet 50 år, startede som selvstændig i 1999 med speciale i rens og reparation af tage. I 2008 udvidede han aktiviteten til også at omfatte isolering af hulrum, lofter og etageadskillelser, og rent faktisk kører han udelukkende virksomheden med dette produktområde i dag. Det foregår i navnet Papiruld Silkeborg og Papiruld Aarhus, hvor der når det går mest hektisk til beskæftiges knap en halv snes medarbejdere.

Isolation er energibesparende og godt for klimaet, og private der lader huse isolere kan nyde fordel af det såkaldte håndværkerfradrag. Virksomhedens kunder er såvel private som erhvervsvirksomheder, lige som man også laver en del arbejde i underentreprise.


Ordet er ditMere Bording