Tip os log ind

Kirken åbnes for reflektion

Særligt tilbud i Engesvang Kirke
21. oktober 2018, 05.40

refleksion Tre tirsdage i oktober har Engesvang Kirke et særligt tilbud til mennesker, der har behov for stille at reflektere.

Der er mulighed for at tænde et levende lys, og der bliver spillet stille musik, fortæller menighedsrådsformand Hans Jørgen Hansen.

- Det er snart allehelgen, hvor mange mennesker lader tankerne gå til mennesker, de savner. I Engesvang Kirke har vi altid allehelgensøndag - første søndag i november - oplæsning af navnene på de fra vores sogn, der er døde i det forgangne år. Nogle har givet udtryk for, at de savner en mulighed for stille at være i minderne. Derfor dette nye initiativ, siger menighedsrådsformanden.

Det er tirsdagene 16., 23. og 30. oktober, at der i kirkerummet vil være mulighed for at tænde et lys i lyskunsten ved korbuen. Samtidig vil kirkens organist spille stille musik.

Der vil ikke blive sagt et ord, og folk er velkommen til at gå og komme, som de har lyst, men organisten spiller kun i tidsrummet 17 til 17.30.

- I virkeligheden er folk altid velkommen til at sætte sig ind i kirken og tænde et lys. Og det er der faktisk også nogle der gør en gang i mellem. Vi har den politik, at vi ikke låser kirkedøren, for mennesker, der har behov for at være stille med sig selv, sine tanker og måske bede en bøn, skal altid have den mulighed, siger Hans Jørgen Hansen.


Ordet er ditMere Engesvang