Tip os log ind
 • 1/: De besøgende kunne blandt andet købe julepynt og dekorationer.
  Foto: Tom Laursen
 • 1/: Kommende konfirmand Melanie Jasmin Grøndal, 13 år, fra Ikast fandt lidt forskelligt i konfirmationsboden.
  Foto: Tom Laursen
 • 1/: Der var gang i standene både ondag og torsdag.
  Foto: Tom Laursen
 • 1/: I løbet af de to dage blev der omsat for omkring 226.000 kroner.
  Foto: Tom Laursen


Kæmpebasar i Ikast: Det gik langt over forventningerne

De besøgende brugte en masse penge og fik hygget sig til sidste uges kæmpebasar i Ikast Kirkecenter
12. november 2019, 14.45

Ikast Onsdag og torsdag i sidste uge blev der traditionen tro holdt kæmpebasar i Ikast Kirkecenter.

Arrangørerne har ikke noget overblik over, hvor mange der deltog, men her efter at kassen er blevet gjort op, står det klart, at der er blevet brugt rigtig mange penge.

- Der er blevet omsat for 226.000 kroner godt og vel, og det er ganske ud over forventningerne. Det er helt vildt, siger Liselotte Mejlvang Pedersen, som er basarleder og står for at koordinere det hele.

- Vores oplevelse er, at der var rigtig mange besøgende specielt på førstedagen. Det var rigtig dejligt, og der blev solgt rigtig mange ting. Der var blandt andet gang i salget af dekorationer, og der var gang i den i børnetombolaen, og det er kun dejligt. Kunsten er, at der gerne må være udsolgt, men samtidig skal der også være noget til dem, som kommer og besøger basaren om torsdagen, siger Liselotte Mejlvang Pedersen.


God tid til at snakke

I boderne er det frivillige, som betjener de besøgende, og de havde altså travlt i løbet af de to dage.

- De frivillige har travlt i standene, men de har altid tid til at snakke med de besøgende. Der er travlt på den positive måde. Folk er snaksaglige, og basaren giver mulighed for at snakke med nogen, man har set i bybilledet. Folk er åbne, og de har god tid, selvom mange også er målrettet og går efter for eksempel dekorationerne, siger Liselotte Mejlvang Pedersen.

Som noget nyt i år var der en stand med brugt konfirmationstøj, og det blev en succes.

- Jeg kunne forestille mig, at vi laver sådan en stand igen næste år. Det er trendy at gå i genbrugstøj. Basaren er en traditionsrig begivenhed, men vi skal samtidig forny os.

Torsdag var der også godt gang i salget, og der blev blandt andet udsolgt i tombolaen, og vaffelboden meldte om udsolgt sidst på aftenen.Kæmpebasar bød på travlhed og en masse hyggeOrdet er ditMere Ikast