Tip os log ind
Det er altså kunst og ikke en pakke lakridspastiller

Kunstpakhus viser sponsorernes kunst

 Udstillingen "Nu er det nu" præsenterer kunst erhvervet til Kunstpakhusets sponsorer
25. november 2010, 13.16

Udstillingen "Nu er det nu" præsenterer kunst erhvervet til Kunstpakhusets sponsorer. Fernisering: lørdag d. 27. november, kl. 13-16 . Udstillingen åbnes af Steen Aaes-Jørgensen, formand for Kunstpakhuset S/I

Kunstpakhuset åbner lørdag d. 27. november igen døren for sponsorkunst-udstillingen "Nu er det nu". Udstillingsstedet viser en kunstnerisk bredt favnende udstilling med værker af danske og udenlandske kunstnere, som efterfølgende bliver udloddet til husets velvillige sponsorer.

I årets løb har en række lokale og nationale sponsorer valgt at støtte Kunstpakhuset i Ikast. De bliver nu belønnet med kunstværker, som udloddes under den kommende Sponsorkunst-udstilling i Kunstpakhuset d. 12. december. Udstillingen er samtidig med til at skabe det økonomiske grundlag for den daglige drift af udstillingsstedet.

Velvillige sponsorer

- Sponsorkunstudstillingen er en uhyre vigtig udstilling for Kunstpakhuset. Her får vi muligheden for at give sponsorerne noget igen for deres flotte økonomiske opbakning, mens vi sikrer os det økonomiske grundlag til at drive stedet for, fortæller Steen Aaes-Jørgensen, formand for bestyrelsen i den selvejende institution Kunstpakhuset.

- Udstillingen og det deraf følgende provenu til vores kunsthus kan kun lade sig gøre, fordi Kunstpakhuset er begunstiget med velvillighed og opbakning fra mange aktører i kunstverdenen. Desuden gør en lang række venner af huset en stor indsats i forhold til at trække på personlige netværk og forbindelser i kunstverden. Vi er særdeles taknemmelige for de bidrag og indsatser der ydes for at sikre vores kunstneriske virke i Ikast, siger Steen Aaes-Jørgensen.

KunstnerePå dette års "Nu er det nu"-udstilling vises værker af disse danske og udenlandske kunstnere: Jonna Pedersen, Bjørn Eriksen, Anders Christian Pedersen, Henrik Fischer, Dorothea Reese-Heim, Iben Munnecke, Ole Akhøj, José Vasconcellos, Ludmilla Balfour, Rama King Nash, Bärbel Hirsche, Maiken Monnerup, Marian Smit, Jens Chr. Jensen, Jørgen Minor, Kim Asbury, Anne Bjørn, Jesper D. Lund, Susanne Honoré, Nina Kleivan, Ole Holm Larsen, Anders Werdelin og Matthias Oppermann.

Udstillingsperiode: 27. nov. - 12. dec. 2010Åbent: torsdag - søndag 12-16

Fernisering: lørdag d. 27. nov., kl. 13-16


Ordet er dit