Tip os log ind

Lars var alene i vildmarken

Lars Nyhuus Henriksen vandt DR-serien 'Alene i Vildmarken'. Hans kæmpe erfaring fra adskillige ophold i den barske natur hjalp ham til at træffe de rigtige valg. Nu holder han foredrag på Midtjysk Efterskole
23. november 2018, 06.45

EJSTRUPHOLM Der var otte. Der var syv. Der var seks. Otte vilde naturfolk drog i efteråret 2017 langt op i Nordnorges vildmark. De skulle prøve sig selv af, og se, hvem, der kunne blive der længst.

De blev sat ud i hver deres afkrog af Altevatn, og skulle her kæmpe om at overleve i ødemarken længst muligt kun ved hjælp af egne evner til at finde føde og kun med hjælp af de få remedier, de fik lov at medtage.

Lars Nyhuus Henriksen fra Vrads var én af deltagerne. Efter 27 dage i den vilde natur var alle de andre dukket under for naturens kræfter og ensomheden, og Lars kunne se sig selv som vinder. Men det vidste han først, da hans familie pludselig kom ham i møde derude i midten af ingenting.

Lars Nyhus mener selv, at han vandt med sin vilje og sin viden om vildmarken. Hans kæmpe erfaring fra adskillige ophold i den barske natur, hjalp ham til at tage de rigtige valg hele vejen til sejren.

Nu kommer Lars Nyhuus og fortæller røverhistorier fra Altevatn. Han vil fortælle om sine oplevelser og refleksioner fra ødemarken. Både bagved og foran kameraet. Hvorfor tog han afsted? Hvad har han lært? Hvad oplevede han?

Foredraget finder sted på Midtjysk Efterskole tirsdag 27. november. Det er arrangeret i et samarbejde mellem LOF Ikast/Brande, Ejstrupholm Håndværker og Borgerforening, Ejstrup Menighedsråd og Midtjysk Efterskole.


Ordet er ditMere Ejstrupholm