Tip os log ind
Foto: Flemming Hansen

Løbsjubilæum i Ejstrupholm

2. påskedag skal der for 10. gang i træk løbes motionsløb i Ejstrupholm
07. april 2019, 07.18

Ejstrupholm I anledning af jubilæet har løbskomitéen inviteret Ejstrupholm Pensionistforening til at stå for en bytravetur, som er gratis for alle; en oplagt mulighed for dem, der ikke vil løbe, men gerne som vil spadsere en tur sammen med andre og på den måde deltage.

- Det kan sagtens nås inden påskefrokosten, og så kan man endda samle lidt ekstra appetit, påpeger løbsarrangørerne, som i år desuden har indført en juniorkategori for de 12-15-årige. Præcis som i voksenklasserne er er der også her præmier til de hurtigste, og der er jubilæumsmedaljer til alle børn og juniordeltagere.

Målet er at få den største hær af motionister ud at bevæge sig under mottoet "bevæg dig for livet".

Efter løbet er der frugt og vand til alle deltagere samt mulighed for at købe kaffe og kage til fælles hygge efterfølgende.

Det er som altid Team HEG - et pige- og damefodboldsamarbejde mellem klubberne i Hampen, Ejstrupholm og Gludsted etableret i 1998 - der arrangerer løbet, og et eventuelt overskud går ubeskåret til pigefodbolden i Team HEG.

Antallet af deltagere toppede med 247 i 2016, men har siden været faldende. Sidste år var der således blot 130 deltagere i Ejstrupholm-løbet, en udvikling arrangørerne med de nye tiltag og jubilæet in mente håber at få vendt denne gang.


Ordet er ditMere Ejstrupholm