Tip os log ind
Foto: Henrik Ole Jensen

Ældre og handicappede kan igen få bid på krogen

I år er det 21. år i træk at ældresagen afvikler den årlige fisketur ved Skyggehale Put and Take sø
11. maj 2018, 17.57

SKYGGEHALE Arrangementet finder sted torsdag den 7. juni 2018 ved Lystfiskersøen i Skyggehale.

Ældre Sagen i Ikast står, i samarbejde med Sportsfiskerforeningen, for gennemførelse af arrangementet.

Dagen bliver sponseret af Ikast-Brande kommune, Lions Club, Ikast, fiskesøens ejer Jens Jørgen Jensen, Den Jyske Sparekasse og Ældre Sagen Ikast.

Der bliver serveret kaffe, te, saftevand, boller og kage på fiskedagen. Serveringen foretages af personer fra Ældre Sagen.

Sportsfiskerforeningen vil forestå det praktiske arbejde med at yde hjælp med fiskeriet, ligesom der i begrænset omfang kan lånes fiskestænger.

Fiskedagen har stor interesse og der har gennem årene været i gennemsnit ca. 120 deltagere. Det er gratis at deltage, man skal blot selv sørge for transport til lystfiskersøen.

Arrangørerne vil igen i år leje en ekstra sø, idet der tidligere var stor trængsel, når der kun var en sø til rådighed. Håbet er at, det betyder, alle får en god dag.

Deltagerne plejer at have en fantastisk sjov og hyggelig dag. Man må starte fiskeriet præcis kl. 10.00 og fiskeriet slutter kl. 16.00.

Selvfølgelig er der et håb om, at vejret igen vil arte sig fra den gode side.

Sidt var det ikke alle deltagere, som var lige vandt til at fiske, men glæden var stor, når der var bid, og en stor ørred var hevet i land.

Mange deltagere gik stolte hjem med fisk i bæreposen.

Ældre Sagen har udsendt indbydelse til handicapinstitutioner, ældrecentre og pensionistforeninger i Ikast-Brande kommune, ligesom der annonceres med arrangementet. Det er i år kun muligt at deltage hvis man bor i Ikast-Brande kommune.


Tilmelding

Det er af hensyn til forplejningen nødvendigt med tilmelding til fiskedagen. Tilmelding skal ske senest den 31. maj til Carsten Lauridsen, - gerne via mail til carstenml@post.tele.dk eller, hvis dette ikke er muligt, telefon 29363638.


Ordet er dit