Tip os log ind
Strøgcentret har tidligere vist som et attraktiv sted at holde loppemarked.
Foto: Flemming Hansen

»Liv i Byen« laver loppemarked i Strøgcentret

15. oktober 2018, 06.18

IKAST Foreningen Liv I Byen havde stor succes, med deres fødevaremarked på torvet i sommers.

Nu rykker foreningen fra torvet, og ind i Strøgcentret, hvor de søndag den 4. november vil arrangere loppemarked. Det bekræfter foreningens formand Benjamin Piechnik:

- Fødevaremarkedet var en stor succes, og den gentager vi også til næste år. Vi vil dog gerne lave endnu flere events, der kan være med til at skabe liv i byen. Derfor har vi kastet os ud i at lave et loppemarked. Her er både private, erhvervslivet og foreninger, velkommen til at købe sig en stadeplads.

Næstformand Simon Vanggaard er spændt på det nye initiativ:

- Et loppemarked er ikke en speciel original idé, men de er dog som regel ret velbesøgte. Ved at vælge en simpel måde at organisere det på, så håber vi, at vi uden et flere måneders langt planlægningsforløb, kan skabe rammerne om en god eftermiddag i Ikast. Bliver det en succes, kan det være det er noget vi vil gentage flere gange i løbet af året.

Rammerne i Strøgcentret er jo rigtig gode til formålet. Det kræver dog først og fremmest, at der melder sig nogle udstillere på banen. Det har vi dog en stor tro på der gør. En stadeplads koster 100 kroner, og det skulle gerne være muligt at kunne tjene ind igen.

Skulle du have lyst til at deltage i markedet, er det den 4. november og tilmeldingen foregår via foreningens hjemmeside.


Ordet er ditMere Ikast