Tip os log ind
Thomas Østergaard var som ung byrådskandidat klar til udfordringerne og lod sig frivilligt falde i vandet ved FDFs loppemarkedet i Bording foto privat

Lækker lørdag hos FDF'erne

Årets loppemarked blev igen en succes
26. juni 2017, 07.01

BORDING Lørdag den 10. juni var en af de helt store dage hos FDF-Bording.

Her afviklede kredsen sit årlige, store loppemarked med alt hvad det indebærer af sjov, skøre påfund, hygge, fremragende mad og fine vinderchancer.

At så vejrguderne havde valgt at lade deres bedste sider komme til udtryk lige netop denne dag, gjorde jo det hele endnu bedre.

Rigtig mange havde valgt at lægge vejen forbi loppemarkedet, og der blev handlet og krejlet til den store guldmedalje. Derudover blev der sørget for stor aktivitet ved de mange boder, som FDF-erne havde stablet på benene. Hoppeborgen, som er venligst udlånt af et forældrepar, blev også flittigt benyttet.

Der blev trukket lodder i den flotte tombola, der blev skrevet navn på felter på "tavlen" og der blev afleveret klippekort, som man kunne vinde flotte præmier på.

Samtidig havde et rekordstort antal personer valgt at nyde frokosten sammen med de blå drenge og piger, der diskede op med en fremragende menu bestående af helstegt pattegris.


Fald-i-vand maskinen er jo altid et hit. Mange børn satte sig på pinden, og det blev kun mere underholdende, da den unge Thomas Østergaard, kommende byrådskandidat fra Venstre`s Ungdom, satte sig til rette for at lade sig falde i vandet. Farvel og g

Lige over middag var der officiel afsked med kredslederne Pia Weile og Karin Troelsen. Fra formand Tove Snedker fik de, på hele kredsens vegne, store roser for deres kæmpe store arbejde for FDF-Bording i rigtig mange år. De har kæmpet en brav kamp for at udvikle FDF-Bording til den velfungerende kreds, den er i dag.

Herefter blev der sagt god dag til den nye kredsleder. Det er Rasmus Birkkjær der, som Tove Snedker sagde: nærmest er født med FDF-skjorten på.

Rasmus har været leder i mange år ligesom han er aktiv i tambourkorpset. Han går ind til en stor opgave, men formanden lagde vægt på, at både bestyrelse og ledere bakker ham 100 procent op, og vil støtte ham i det kommende, store arbejde.

Ved 15-tiden var loppemarkedet slut for i år og et par timer senere kunne en flok frivillige sætte sig ned og vente på resultatet. Og de blev ikke skuffede. Det økonomiske resultat er på højde med sidste års rekordresultat. Dermed kan der overføres et temmelig stort beløb til arbejdet med børn og unge i FDF-Bording.

Et arbejde, som fortsætter efter sommerferien, når det hele starter op den 15. august.


Ordet er dit