Tip os log ind
Der er aktiviteter og masser af muligheder for et par hyggelige timer når Bording FDF på lørdag inviterer til loppemarked. foto Laila Kempel

Lopper og sjov i Bording FDF

Ny kredsledelse præsenteres om eftermiddagen, hvor også den afgående hyldes
10. juni 2017, 09.52

BLÅ-FEST Der er linet op til masser af fest og farver, når FDF Bording på lørdag inviterer til det årlige store loppemarked i og ved FDF Huset på Østervang i Bording.

Som altid er der lagt op til at man selvfølgelig kan gøre nogle aldeles fremragende handler med loppesælgerne. Lopperne er blevet samlet ind i løbet af ugen.

- Vi er utroligt glade for alt, hvad man skænker til loppemarkedet, lyder det fra FDF'erne

Ud over selve loppemarkedet har FDF-erne virkelig lagt et stort arbejde i at lave nogle underholdende aktiviteter.

Man kan blandt andet prøve. "menneske-bord-fodbold", "fald-i-vand"-maskine, dåsekast, toiletrullekast, det muntre køkken samt flødebollemaskinen. Man kan også prøve en tur på klatrevæggen eller man kan muntre sig i hoppeborgen. Mulighederne er mange. Desuden er der mange flotte gevinster i tombolaen samt ved nummertavlen.

Bliver man sulten er mulighed for at få stillet den lille sult i cafeen ligesom der ved middagstid er mulighed for at købe lækker, helstegt pattegris med tilbehør til absolut favorabel pris.


Årsmærker

Over middag uddeler kredsen årsmærker til alle FDF-ere. Dette er efterhånden blevet et festligt punkt på dagen. I år er det så ekstra krydret da kredsen siger farvel og tak for et kæmpe stykke arbejde i mange år til den afgående kredsledelse. Samtidig siger vi goddag og velkommen til den nye kredsleder.

Alt i alt er der lagt op til en festlig lørdag ved FDF-Huset i Bording. Al overskud går ubeskåret til arbejdet med børn og unge i FDF-Bording, så de håber at rigtig mange besøge os på lørdag


Ordet er dit