Tip os log ind
Dina Raabjerg

Markante DF'eres hån mod os i Vestjylland

23. marts 2019, 07.44

Debat Var der mon andre end mig, der fik kaffen galt i halsen, da jeg læste min Ikast Avis 13. marts?

Her kunne man nemlig læse Dansk Folkepartis Hans Kristian Skibby og Peter Kofoed (spidskandidat til EU) fortælle, at de har været med til at få fængselsbetjentskolen til Vest Danmark, og at det er med til at skabe balance i landet.

Nu er det bare sådan, at Ikast-Brande havde meldt sig ind i kampen om den nye fængselsbetjentskole, men vi tabte altså til Hedensted. Det på trods af, at netop vi godt kunne bruge en håndsrækning med udsigten til BREXIT og dennes indvirkning på vores arbejdspladser og økonomi. Men det fik vi altså ikke.

Min første tanke var, at d'herrer Skibby og Kofoed slet ikke aner, hvad der er foregået? Men måske skulle læserbrevet i virkeligheden opfattes som en hån mod taberne længere mod vest?

Lige præcis DF forhindrede helt bevidst i 2017, at den nye politiskole kom til at ligge i Herning. Den fik de trukket til Vejle. Og nu går så fængselsbetjentskolen til Hedensted i stedet for til Ikast-Brande. Det er to store uddannelsesinstitutioner, der bliver placeret på den jyske guldkyst, der ikke mangler noget som helst. Det er samtidig to placeringer, der ligger indenfor 1 times kørsel fra Peter Kofoeds bopæl i Haderslev og under en halv times kørsel fra Hans Kristian Skibbys bopæl i Tørring i Hedensted kommune.

Tak for den da...


Ordet er ditMere Debat