Tip os log ind
  • 1/: Martin Brygmann og Nanna Rossen er hovedrolleindehavere i musicalen »Hairspray« i Jyske Bank Boxen, som spilles fra den 18. maj
  • 1/: Martin Brygmann foran sit fødehjem, Gyvelvej 4 i Kølvrå. Der var desværre ingen hjemme, da han lagde vejen forbi
  • 1/: Lokale borgere ønskede autografer af den folkekære skuespiller, Martin Brygmann. Mange fik også taget selfies med ham

Martin Brygmann gæstede fødebyen, Kølvrå

13. maj 2016, 06.36

Kølvrå "Hvis der havde været fri abort, var du blevet en plet på lagnet - eller et andet sted. Sådan har min mor altid sagt til mig, selv om hun er glad for mig". Det sagde komikeren og skuespilleren, 53-årige Martin Brygmann som noget af det første og med et glimt i øjet, da han mandag den 9. maj, sammen med 19-årige Nanna Rossen gjorde holdt på Stationspladsen i Kølvrå, inden de kørte videre til interview på Herning Bibliotek. Her skulle de kaste glans og "kvindelighed" over åbningen af en ny tema-kampagne "kvindelivet".

Brygmann indtog Kølvrå med en varm, sjov, kærlig og humoristisk tone, og han tog sig god tid til at tale med de omkring 25 fremmødte, lokale borgere, mens han skrev autografer og blev fotograferet.

- Jeg blev født i 1963 på Gyvelvej 4 i Kølvrå, og det eneste jeg husker er, at det gjorde nas, spøgte Brygmann.

Brygmanns familie flyttede fra Sjælland til Kølvrå, fordi faderen havde fået job som formningslærer. Det blev kun til et par år i byen, idet moderen ikke kunne falde til. Familien flyttede videre til Glostrup. Inden da nåede Martin at blive født i Kølvrå og blive otte måneder. Efter et par år i Glostrup flyttede de til Hvidovre. Her bor hans forældre stadig i en alder af 89 og 96 år.

- Jeg husker selvfølgelig ikke noget fra min tid i Kølvrå, men jeg er glad for at være født i Jylland, for så har jeg et alibi for at drille jyderne, og i øvrigt gør jeg, hvad jeg kan for at få Kølvrå på Danmarkskortet, griner Brygmann.

Brygmann ville gerne se fødehjemmet, så de fleste fremmødte gik med Brygmann og Rossen i samlet flok fra Stationspladsen til Gyvelvej. Her var desværre ingen hjemme, så Brygmann måtte nøjes med at få taget et billede foran huset.


Hairspray-musicalstjerne

Martin Brygmann og Nanna Rossen er de to "kvindelige" hovedrolleindehavere, når musicalen "Hairspray" opføres syv gange i Jyske Bank Boxen fra onsdag den 18. maj. Brygmann spiller den storbarmede mor, Edna Turnblad og Rossen den let-buttede dagdrømmende datter, Tracy, som drømmer om at danse i et tv-show. Det hele foregår i 60érnes soul- og jazzmusiks tid.

HAIRSPRAY er spækket med gode skuespillere og dansere, blandt andet Johannes Nymark, Silas Holst, Lene Nystrøm, Julie Zangenberg og Caroline Henderson.


Ordet er dit