Tip os log ind
  • 1/: Mary Elisabeth Holm, Ikast, har oprettet sit eget firma med trivsel som speciale.
    Foto: Kim Kristensen
  • 1/: Fra åbningen torsdag, hvor mange generationer deltog.
    Foto: Privat

Mary's Vision i Møllegade er skudt i gang

Mange kom til åbningen af byens nye samlingssted
09. marts 2018, 11.28

IKAST Mary Elisabeth Holm har hovedet fuld af ideer og initiativer.

På det seneste har hun været med til at sætte gang i Natteravnene i Ikast, og torsdag kunne hun lukke dørene op for endnu et projekt, som hun kalder »Mary's Vision«.

Marys Vision har til huse i Møllegade 15, der indtil fornylig husede lokaler til Frivillighedscentret Ikast-Brande.

Nu er lokalerne overtaget af Mary's Vision, som blev skudt i gang med en åbning, hvor der blev disket op med kaffe, kage, musik og taler.

Men hvad er Mary's vision - med »Mary's Vision«?

- Mit ønske er, at det skal blive et sted, hvor forskellige mennesker mødes om forskellige aktiviteter, fortæller Mary Elisabeth Holm.

Et patchwork tæppe er logo for hendes projekt.

- Det er et symbol på at skabe noget sammen. Min tanke er, at vi alle bidrager med et stykke stof gennem en oplevelse, et foredrag, noget kunst, eller noget som du har på hjerte. Men også at det er en vision, og meget kan udvikle sig hen af vejen.

Møllegade 15 er med andre ord klar til udlejning hver dag - også weekender.

- Så har man brug for et lokale til at holde møde eller et foredrag, eller vil du udstille noget af din kunst, eller noget helt tredje, kunne det her være stedet.

Mary Elisabeth Holm stiftede i 2014 projektet Mliving ud fra Marys »ønske om og passion for at mennesker lykkes«, som hun skriver på hjemmesiden.

- Mlivings mission er at motivere og inspirere mennesker, som oplever udfordringer i hverdagen. Ethvert menneske kommer ud for en problemstilling, de skal have stæøtte til at håndtere - uanset om det er arbejdsliv, familieliv eller andre relationer.

Mliving vil have base i Møllegade 15 og selv stå for flere aktiviteter herunder forskellige foredrag og musik arrangementer .

- Man kan også holde en privat fest eller sammenkomst med plads til 25 personer. Det skal være med mad udefra, da der kun er et thekøkken, siger Maryy Elisabeth Holm, der tilføjer, at der også på sigt vil komme en del iværksætteraktiviteter, herunder et kvindenetværk, men også netværksaktiviteter for alle interesserede.

Der er allerede planlagt en del aktivietter i martsIndtil videre er der flere aktiviteter i marts.

Det er en fredagsbazar 9. marts, mini workshop omkring Hjertehealing 14. marts, foredrag om hypnose og hypnoterapi 20. marts og fredagsbazar 23.

- Nu er det så spændende, hvordan Ikast tager imod det. Men jeg glæder mig til at komme i gang.


Ordet er ditMere Ikast