Tip os log ind
Der er massere at lave for de yngste i Ikast i efterårsferien.
Foto: Tom Laursen

Masser af sjov for børnene

Børnebillet giver adgang til film, rabatter, gaver og meget mere
10. oktober 2019, 07.34

Ikast Nu er det igen efterårsferie og Vores Ikast er for 9. gang klar med en børnebillet, som blandt andet giver adgang til film i Ikast Bio, sandwich fra Kylling & Co, en fransk hotdog fra Strøggrillen, en stribe små gaver og forskelligt slik, konkurrencer med flotte præmier med mere i butikkerne.

Der er rabat på entréen til Ikast Svømmecenter, et sikkerhedstjek af cyklerne hos Fri Bikeshop, man kan deltage i en kreativ workshop hos Farvehuset, lave lys i Ikast Kirke, få en airbrush tatovering hos Ikast Bibliotek og deltage i en skattejagt hos XL-Roslev, og der er en rabatkupon til Dansk Outlet Ikast med mere.

Så der er god grund til at tage børn og børnebørn med på tur rundt i Ikast i efterårsferien fra mandag 14. oktober til lørdag 19. oktober.

Billetsalget starter torsdag 10. oktober hos Skoringen i Ikast. Der er 200 billetter.


Børneloppemarked

Vores Ikast er glade for igen at åbne op for børneloppemarkedet i Strøgcentret lørdag 19. oktober.

Som tidligere er det et tilløbsstykke, og der er allerede mere end 35 tilmeldte stande. Det er gratis at deltage og få en standplads på ca. 2 x 2 meter - og man kan endda leje et bord.

Der sælges løs af brugt legetøj, spil, dukker, cykler, tøj og alt børnerelateret fra børneværelset, loftet eller kælderen.

Kig forbi markedet - det er super hyggeligt, og gør en god handel med de nye kræmmere.

Læs mere og book en plads på www.voresikast.dk


Ordet er ditMere Ikast