Tip os log ind

Mathias Ringgaard ligger på 4. pladsen

I weekenden har Mathias Ringgaard fra Ikast deltaget i 4. afdeling af DM
07. juni 2019, 09.00

Motorsport I weekenden har Mathias Ringgaard fra Ikast deltaget i 4. afdeling af DM, som blev kørt på Roskilde gokartbane.

Banen er en højhastighedsbane, og de 1.250 m bliver tilbagelagt på omkring 54 sek. Det lille private racerteam fra Ikast, viste dog allerede under lørdagens indledende træninger, at de var kommet for at snakke med om podiepladserne.

Tidtagningen gav en meget flot 2. plads, hvilket var startplacering til de første 4 heats. Mathias havde lidt for mange sommerfugle i maven i første heat, hvilket betød en afkørsel og en slutplads som nr. 10.

Der kom styr på nerverne, og de følgende 3 heats gav pladserne 3, 4 og 3. Dette gav sammenlagt startplads 4 til finale 1. Her fandt Mathias atter farten, og sluttede på en flot 2. plads.

Prefinalen gav igen slutplads 2, så nu var spændingen i top, inden dagens finale, som skulle køres over hele 14 minutter, plus 1 omgang.

Mathias kommer fra start som nr. 2 i finalen, men bag ham er der adskillige der kører sammen. Finalen flages af med rødt flag, og genstartes 20 min. senere.

Her kommer Mathias igen af sted som nr. 2, og holder sikkert denne placering til mål.

Mathias ligger fortsat nr. 4 i den samlede stilling, men har nu kun 8 point op til nr. 3, og 43 point ned til nr. 5.

Næste opgave bliver 5. afdeling af DM, som køres på Skærbæk Gokartcenter, den sidste weekend i juni.


Ordet er ditMere Sport