Tip os log ind
Der er gang i på banene ved Præstevænget - her er Mikkel ved "roret"

Mikkel og alle de andre klar til at fejre jubilæum

BMX Ikast BMX 30 års Jubilæumsløb den 15. juni
08. juni 2013, 12.06

JUBILÆUM I disse dage trænes der ekstra hårdt på BMX-banen i Ikast. Lørdag d. 15 Juni er der 30 års Jubilæumsløb hvor der kommer kørere fra hele Jylland.

I løbet stiller Mikkel Dahl Hansen fra Tulstrup op i Expert 8 år. Det er 1 år siden han startede med at køre BMX, og det viste sig hurtigt at han havde vilje og fart i benene, det første år har han vundet flere pokaler og medaljer, i sidste weekend fik han en 1. plads ved Danske Bank Cup i Varde.

 

Mikkel Dahl Hansen har opnået fine resultater og har derfor kørt sig til en plads på Team All/In Sportbike, kørerne på dette team har indgået en aftale om, at de vil være en god kammerat og gå forrest til træning, og give alt i sig når der trænes. Det er noget Mikkel Dahl Hansen elsker, han træner på cyklen flere dage om ugen og bruger de fleste weekender på at køre løb.

BMX er for alle piger og drenge, unge som gamle. Har man lyst til at prøve kræfter på banen er man velkommen på banen Tirsdage eller Torsdage 18.00 - 20.00, der er lånecykler samt hjelme i klubben.

Kig ned og hep på de lokale kørere til Ikast BMX Jubilæumsløb d. 15 Juni kl. 13.00.


Ordet er dit