Tip os log ind
Minister Troels Lund Poulsen vil føre saksen, når Patent- og Varemærkestyrelsens kontor i Ikast åbnes officielt. ?Polfoto

Minister åbner ny statslig institution

Erhvervs- og Vækstminister Troels Lund Poulsen åbner fredag officielt patentkontoret i Ikast
01. oktober 2016, 12.04

åbning Fredag 7. oktober slår Erhvervs- og Vækstminister Troels Lund Poulsen sammen med Patent- og Varemærkestyrelsen officielt dørene op for styrelsens nye kontor i Ikast.

Det sker sammen med blandt andre borgmester Carsten Kissmeyer, der også deltager i den officielle åbning klokken 15.15 på Lene Haus' Vej i Ikast

På åbningsdagen vil det være muligt at hilse på de mange IP-eksperter, der fremover fra kontoret i Ikast vil hjælpe jyske og fynske virksomheder og deres IP-rådgivere med patenter, varemærke- og designbeskyttelse.

- Nærhed og tilstedeværelse har stor betydning for et stærkt samarbejde. Derfor har det længe været en drøm at etablere et kontor i Jylland for at komme tættere på vores kunders hverdag, siger Jesper Kongstad, direktør, Patent- og Varemærkestyrelsen.

Kontoret tilbyder de samme IP-kompetencer som styrelsen i Taastrup, og på de 948 nye kvadratmeter er der gjort god plads til møde- og kursusfaciliteter.


Ordet er dit