Tip os log ind
Beskæftigelsesminister Henrik Dam Kristensen kommer til Ikast på mandag

Minister på ældre-besøg

Mandag den 1. december er beskæftigelsesminister Henrik Dam Kristensen på visit i Ikast
28. november 2014, 11.44

mandag kommer beskæftigelsesminister Henrik Dam Kristensen (S) på besøg i Ikast.

Henrik Dam er inviteret af formanden for Sundheds- og Omsorgsudvalget, Frank Heidemann Sørensen, som samtidigt er folketingskandidat for Socialdemokraterne.


Fokus på klippekort

Henrik Dam Kristensen skal besøge Frisenborgcenteret i Ikast, hvor programmet indeholder besøg i dagcenteret, daghjemmet og en snak med de frivillige. Der vil være fokus på det klippekort, som den socialdemokratisk ledede regering har indført som et løft til ældreområdet.

Henrik Dam skal desuden præsenteres for Ikast-Brandes rolle i det nære sundhedsvæsen (samspillet med regionens sygehuse og de praktiserende læger), og skal derfor også møde sygeplejen, hjemmeplejen og den generelle sundhedsindsat kommunen laver.


Fem retter til ministeren

- Vi slutter besøget af med mad i cafeteriet, hvor Henrik må vælge en af de retter, som vi serverer for de hjemmeboende ældre. Han får fem retter at vælge imellem, de øvrige fire er forbeholdt de fremmødte pressefolk. Håbet er, at vi kan nuancere synet på den kommunale madservice og endnu en gang få bekræftet madens høje standard, siger Frank Heidemann Sørensen.

Beskæftigelsesministeren vil også blive mødt med spørgsmål omkring socialøkonomiske arbejdspladser, som er meget aktuelle i Ikast-Brande Kommune i forbindelse med projektet »Vision Vestergade«.


Ordet er dit