Tip os log ind
Sophie Løhde

Minister vil studere demens i Ikast-Brande

Ikast-Brande Kommune får besøg af Sundheds- og Ældreminister Sophie Løhde
08. juni 2016, 06.53

IKAST-BRANDE Sundheds- og Ældreminister Sophie Løhde besøger mandag den 13. juni Ikast-Brande Kommune for at hente inspiration til regeringens kommende handlingsplan for demens. Besøget foregår på Engparken i Brande klokken 11.15-12.15, som er et af de plejecentre i kommunen, der har arbejdet med demensvenlig indretning. Ikast-Brande Kommune arbejder med udvikling af demensområdet, og programmet sætter fokus på demensvenlig indretning af plejecentrene, hyggemiddage for par, hvor den ene har en demenssygdom, Projekt "Motion i naturen" og kurset 'Lær at tackle kronisk sygdom' for pårørende til demente.

Temaet for besøget er det arbejde der er sat i gang som en del af Ikast-Brande Kommunes demensstrategi 2015-2018 "Et værdigt liv med demens".

Ministeren på rundtur

Sundheds- og Ældreministeren har allerede været på besøg i flere Kommuner for at hente erfaringer og inspiration fra lokale indsatser. Sophie Løhde har i arbejdet med handlingsplanen for demens fokus på, at planen bliver skabt i en inddragende proces, så både borgere med demens, de pårørende og medarbejdere får mulighed for at byde ind med deres viden.


Ordet er dit