Tip os log ind
  • 1/: Lisa »Menelli« Schurmann er nået til en skillevej og vil stoppe mens legen er god ?
    Foto: Laila Kempel
  • 1/: Lisa »Menelli« Schurmann foto Laila Kempel

Miss Menelli vil gå nye veje

Derfor har Lisa Schurmann besluttet at stoppe, mens legen er god
14. maj 2018, 15.15

BUTIK I 17 år har hun med succes drevet sin egen lille tøjbutik. Hun har elsket at gå på arbejde, elsket at kende sine kunder og fremvise lige præcis de nye varer, som hun vidste ville falde i den enkelte kundes smag.

Men nu er Miss Menelli, eller som hendes borgerlige navn er, Lisa Schurmann klar til at gå nye veje.

Hun har fået lyst til at prøve om livet er andet end at være selvstædning detailhandler med en hverdag, der kører med 180 kilometer i timen.

- Jeg har en god og velfungerende butik med masser af kunder, der har bakket os op siden starten. Jeg har også været privilligeret af at have et superdygtigt personale, som også er nået til en skillevej. Derfor har jeg været nødt til at tænke mig om og gøre op med mig selv om jeg er klar til, at tingene skal køre endnu stærkere, eller om tiden er til, at jeg skal sætte tempoet ned og måske prøve noget andet, siger 42-årige Lisa Schurmann.

Hun har i henholdvis seks og tolv år haft det samme personale, som nu har luftet muligheden for at ville noget andet.

- De kender jo kunderne og ved præcis, hvad de vil have og hvad de allerede har hængende i klædeskabet. Det tager lang tid at få opbygget det kendskab og den personlige service, vi kan levere. Jeg er efter længere tids overvejelse nået frem til, at det er tid til at træffe den ikke så nemme beslutning om at lukke Miss Menelli, siger Lisa Schurmann.

Over de kommende måneder vil hun gå i gang med en stille afvikling af butikken i Strøgcentret, der ikke lukker af hverken nød eller økonomiske udfodringer.

- Jeg stopper på toppen og mens legen er god, siger Lisa Schurmann, der endnu ikke ved, hvad fremtiden vil byde på, når hjertebarnet Miss Menelli af afviklet.

Til gengæld er hun taknemmelig for, at kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere i 17 år har gjort det muligt for hende at udleve drømmen


Ordet er ditMere Erhverv