Tip os log ind
  • 1/: Monika Sattlerova er glad for den hjælp og sparring, hun har fået gennem Erhvervsrådet.
    Foto: Jacob Hove
  • 1/: Et par eksempler på nogle af smykkerne fra Moni Sattler.. På bordet et af de redskaber, hun har fået af Erhvervsrådet.
    Foto: Jacob Hove

Monika Sattlerova har fået hjælp af Erhvervsrådet: »Jeg fik vigtige redskaber«

Smykkedesigner Monika Sattlerova fik øget troen på sig selv og sit projekt efter mødet med Erhvervsrådet
25. august 2019, 13.58

Erhverv Hun skulle egentlig bare finde ud af, hvordan hun fik styr på det med regnskab og skat, men det blev til meget mere end det.

Smykkedesigner Monika Sattlerova fortæller:

- Jeg trængte til hjælp med regnskab, og så googlede jeg det, og på den måde faldt jeg over Erhvervsrådet.

Hos Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande fik iværksætteren fra Ikast mulighed for at få gratis vejledning, og det har været rigtig godt, fortæller hun.

- Man møder ind, og det er så dejligt, for alt er klar, og man får hæfter, brochurer og kuponer, og alle er super venlige. Jeg var der to gange, og vi var en 14-16 iværksættere pr. gang. Jeg har også været på hjemmesiden flere gange og får nyhedsbrevet. Jeg er taknemlig over, at der blev taget så godt imod os, og jeg fik redskaber til at udvide mine drømme. Selvom din idé er super lille, så bliver du opmuntret til at fortsætte, siger Monika Sattlerova, der står bag brandet Moni Sattler.


Mødet med andre

Udover at få hjælp til noget af det, som hun ledte efter hjælp til, fik Moni Sattler også vejledning omkring meget andet.

- Jeg fandt ud af, hvordan man laver en businessplan og opbygger kunderelationer. Jeg vidste ikke, man kunne få hjælp til at alt det.

Noget andet positivt var mødet med andre iværksættere.

- Jeg har været i gang et år, men nogle kom bare med en spinkel idé, mens andre var meget længere fremme end mig. Det var inspirerende at møde de andre og udveksle ideer.


Englesmykker

Monika Sattlerova laver det, hun kalder englesmykker.

- Hvert smykke har en betydning. Jeg er meget spirituel og har lært, at man skal tro på sig selv. Man kan ikke løbe fra livet, og det forsøger jeg at give videre med min smykker. Det handler ikke om religion, men om positiv energi og om at hele mennesker med englenes energi.

Monika Sattlerova er positivt overrasket over kundernes modtagelsen.

- Nogle ser engle og tænker »er hun skør«, men når vi kommer til at snakke sammen, så siger de »jeg elsker engle«. Jeg er meget positivt overrasket, og jeg elsker, når mine kunder tror på det. Jeg vil gerne give noget videre, og det gør mig glad at hjælpe.

Lige nu sælger hun sine smykker ved forskellige markeder, men drømmen er en netbutik og en fysisk butik.

- Jeg har store ambitioner og tror på mig selv. Det har jeg lært.


Ordet er ditMere Erhverv