Tip os log ind

Musikliv frigiver fire bands på Black Friday

Samtidig sælger Ikast Musikliv de første billetter til sommerens festival - til Black Friday-priser
24. november 2017, 06.16

MUSIKLIV Skal der være fest og sort fredag i gaden - så bli'r der det på fredag, hvor de handlende sætter priserne ned og fejrer Black Friday.,

Det samme gør Ikast Musikliv, der trods denne sommers underskud på festivalen er klar med endnu en musikfestival den tredje weekend i juni.

- Og vi er på gaden fredag aften, hvor vi offentliggør de fire første bands, siger formanden, Robert Bagger.

Hvem det er, har han ikke til sinds at afsløre endnu.

- Det er jo overraskelsen! Men de er gode, og et af dem er så drønpopulær, at det er ønsket af rigtig mange publikummer, siger han ... en smule kryptisk.

Musiklivs-folkene er til stede også for at sælge billetter til Black Friday-priser.

300 kroner per styk for en festival-billet.

Og det er 25 procent under den normale tilbudspris og hele 40 procent i forhold til indgangsprisen.

- Skal der være fest - så er der fest, lyder det fra Bagger, som tilføjer, at man er i fuld gang med at skaffe de nødvendige sponsorer, og i øvrigt har planlagt en festival, der er justeret, så den passer til det publikumstal, man haft de sidste tre-fire år.

- Vi laver om på pladsen og justerer scener og andre ting, så det passer med det antal, vi plejer at være - og dermed også skaber en bedre økonomi.

- Vi genindfører også den gode gammeldags fællesspisning om lørdagen - også med et begrænset antal pladser. Så vi satser faktisk på at få udsolgt både af festivalbilletter og af spisebilletter.

De sidste sættes dog først til salg i januar/februar.


Ordet er dit