Tip os log ind
Robert Bagger: - Vi vil skabe en festival med stemning og god musik - og ikke bare på at være flest.
Foto: Kim Kristensen

Musikliv med ny indretning af pladsen

Musikfestivalen er i gang med de sidste forberedelser - inden tredje weekend i juni
21. marts 2018, 10.01

IKAST Selvom det er koldt uden for, er der alligevel små tegn på, at det snart er forår. Med foråret er der ikke langt til Ikast Musikliv, som i år er 15. og 16. juni 2018. De fire første navne er på plakaten og flere følger om ikke så længe.

Hvad er så nyt for 2018?

- Vi har bestemt os for at lave pladsen om, så den kommer til at kunne fungere selvom der bygges på hjørnet af Jens Holdgårds vej og Grønnegade. Det betyder at vi siger farvel til det lange telt langs Jens Holdgårds vej og dermed også den ene af vores to teltscener. Så der bliver rift om pladserne på teltscenen i år, siger musiklivsformand, Robert Bagger.

- Vi flytter samtidig det telt, som har ligget op mellem Biografen/Bakkehuset/gavl mod hjælpercaféen, så det kommer til at ligge langs stien fra Jens Holdgårds vej og ned mod det store træ ved toiletterne. Scenen kommer til at ligge i den sydlige ende oppe ved Jens Holdgårds Vej. Baren kommer til at være i den modsatte ende, hvor vi også etablerer en lille lounge område i rummet bag teltet/mellem Bakkehuset/Caféen/biografen. Det kan altsammen se på hjemmesiden, gør formanden opmærksom på.

- Vi har reduceret pladsen i år, så den passer med det antal publikummer, vi plejer at have. Det betyder også, at vi har kunnet spare på en række udgifter, så vi bedre kan styre vores økonomi. Det eneste, vi ikke har sparet på, er udgifterne til musik, siger Robert Bagger.


Køkkenpiraterne

Ikast Musikliv har i år lavet et samarbejde med Køkkenpiraterne ved Søren Ross, der kommer til at levere mad til kunstnere, lørdagsspisningen og ikke mindst til hjælpercafeen.

- Vi reducerer også på antallet af barer for at tilpasse det til den nye plads. Det er visionen, at vi kan skabe en intim og hyggelig stemning til vores publikum, som passer til det antal, der har været de sidste år, hvis det så betyder at vi må melde udsolgt før tid, så er det jo ikke det værste, der kan overgå en festival.

- Vi er i gang med at forhandle med vore sponsorer i øjeblikket. De er en uundværlig del af musikfesten i Ikast, og vi håber på ligeså stor opbakning i går som tiligerere år. Jeg kan da ikke forestille mig, at en by som Ikast skal undvære en så festlig ,begivenhed som Musikliv.


De frivillige hjælpere

- Vi vil rigtig gerne, at vores fantastiske hjælperkorps kunne blive dobbelt så stort i år. Derfor opfordrer vi alle hjælperne til at kigge rundt i vennekredsen og se, om ikke der er en som, der kunne tænke sig at være en del af et dejligt sociale fællesskab, slutter formanden.

Læs mere på hjemmesiden www.ikastmusikliv.dk


Fakta

Foreløbig er følgende fire navne på plakaten:

Queen Machine

Folkeklubben

Dodos

Sømændene

Ikast Musikliv afvikles i dagene 15. og 16. juni

Ordet er ditMere Kultur