Tip os log ind
Thomas Porskjær optræder til en stuekoncert i Ikast sammen med vennen Sune Troelstrup.
Foto: Privatfoto

Musikpar dækker op i stuen

Musikparret inviterer denne gang til koncert med Sune Troelstrup og Thomas Porskjær
07. november 2019, 12.57

IKAST I løbet af det sidste års tid er der dukket et nyt fænomen op på koncert-området i Ikast: Hjemmekoncerter.

Parret Hanna og Aage Christiansen og Karen og Steen Hebsgaard har arrangeret dels en intim koncert med sanger og guitarist Tim Schou og med blues-fænomenet Marc Rune fra Ikast.

Begge koncerter blev afviklet for "fulde huse" i Christiansens private hjem på HC Andersensvej 8 i Ikast. Tidligere har Hanna og Aage Christiansen arrangeret klassiske hjemmekoncerter med sangerne Dorthe Vestergaard-Poulsen og Jesper Buhl.

Nu er der planlagt to nye intimkoncerter med rock/pop på programmet, og den første finder sted søndag 17. november om eftermiddagen.

Her er det Thomas Porskjær - der i øvrigt er søn af Hanna og Aage Christiansen - som sammen med vennen Sune Troelstrup underholder med egne sange.

Sune Troelstrups og Thomas Porskjærs venskab går lang tid tilbage, og de seneste år har de hver især og med sparring fra hinanden skrevet en række sange om livet, sådan som det udspiller sig for henholdsvis en ungersvend i storbyen og en familiefar i provinsen. Sangene er ladet med både håb, frustration, lyst, desperation, humor og energi-

-Så vi tror på en tæt, sjov og uformel stemning i stuen i Ikast, siger Aage Christiansen.

Hjemmekoncerterne er et fænomen, der breder sig med lynets hast rundt omkring i landet, hvor sangere og entertainere ønsker en mere intim stemning i et privat hjem, som afveksling fra de store scener.

-Vi kan være max 30, og med billetpriser på mellem 50 og 100 kroner, kan det faktisk lade sig gøre dels at få udsolgt, dels at betale et honorar til de optrædende, siger Aage Christiansen.

I det nye år vender man tilbage med en ny hjemmekoncert, der bliver med sanger og guitarist, Morten Rune - i øvrigt lillebror til Mark Rune.


Ordet er ditMere Kultur