Tip os log ind

Nana Mouskouri gæster Herning

17. juni 2014, 07.04

Legenden Nana Mouskouri, som fylder 80 år til oktober, giver to koncerter i Danmark på sin verdensomspændende 'Happy Birthday Tour', og den ene koncert kan opleves i MCH Herning Kongrescenter den 10. januar 2015.


Når listen over dine albumudgivelser fylder mere end to skærmbilleder på Wikipedia; når du har indspillet plader på græsk, fransk, engelsk, tysk, hollandsk, italiensk, portugisisk, spansk, hebræisk, walisisk, mandarin, korsikansk og tyrkisk; og når du på din 79-års fødselsdag begynder på endnu en verdensomspændende live tour, så er du gjort af et særligt stof - og det er den græskfødte sangerinde Nana Mouskouri så sandelig.


Mouskouri har solgt over 350 millioner albums på verdensplan og er dermed blandt de bedst sælgende kvindelige artister i verden.


Det er anden gang, den græske sangerinde bag hits som 'The White Rose of Athens' og 'Only Love' giver koncert i MCH Herning Kongrescenter, første gang var i 2003. Med sig har hun sit band af franske musikere samt datteren Lénou, og aftenens repertoire vil udover de store hits også være en hyldest til Nana Mouskouris yndlingskomponister.


"Sangen var min første, store kærlighed" har Mouskouri tidligere udtalt, og mon ikke det er grunden til, at sangerinden, der egentlig meddelte sit karrierestop i 2008, stødt har turneret videre siden.


Nana Mouskouri 'Happy Birthday Tour' kommer til MCH Herning Kongrescenter lørdag 10. januar 2015.


Ordet er dit