Tip os log ind
Foto: Colourbox

Når vinteren bliver for lang og kommer til kort

Sæsonstarten i den lokale l'homreklub nærmer sig
01. september 2019, 06.41

Ikast Sommeren er ovre, efteråret og vinteren nærmer sig, det er tid at tænke på at deltage i forskellige indendørs sysler. Her er kortspil et godt valg, og især det ædle spil L´hombre. Intet andet spil kræver så fine beregninger, og frembyder så mange varianter under spillet.

Har man kendskab til Whist eller Bridge, lærer man hurtigt reglerne i L´hombre.

I klubben er medlemmerne klar til at give nye spillere undervisning i spillets regler og kortenes værdi. Det spændende ved L´hombre er, at kortene skifter værdi, afhængig hvilken melding, der gives. Men allerede efter et par aftener, er man klar til at spille med.

Der er en udtalt fordel ved L´hombre spillet, og det er, at det kan spilles af fra tre til fem mand, hvilket betyder at man ikke er afhængig af aftaler med faste makkere.

Ikast L´hombreklub spiller hver mandag aften fra september til udgangen af april. Første gang 2. september, og man finder klubben i "Spillebulen" i Aktivitetscentret (Kongefløjen) ved Kongevejen. Dørene er åbne i god tid inden spillestart, da der trækkes lod om, hvem der skal spille sammen.

Der betales et årlig kontingent ligesom der hver gang betales et symbolsk beløb til dækning af lokaleleje og kaffe.

Har man som nybegynder lyst til at stifte bekendtskab med spillet, giver klubben kaffen de to første gange.


Ordet er ditMere Fritid