Tip os log ind
Chefoptiker Mads Palshede, Louis Nielsen Ikast.
Foto: Pr-foto

Ny chefoptiker hos Louis Nielsen

Mads Palshede er ny chefoptiker og ejer af Louis Nielsen i Ikast. Samtidig er optikerassistent Bianca Palshede kommet til som ny medarbejder
15. maj 2019, 19.02

Ikast Mads Palshede og Bianca Palshede er begge to nye navne hos Louis Nielsen i Ikast. Mens den nye ejer og chefoptiker Mads Palshede har været i butikken i en god måned, er Bianca Palshede netop begyndt i butikken som optikerassistent. Som det fælles efternavn afslører, er Bianca og Mads i familie. De to synseksperter danner par i privaten, og skal nu også arbejde sammen i butikken i Rådhusstrædet.

Mads Palshede er uddannet optiker, og han kommer til Ikast med solid erfaring fra optikerfaget, senest som optiker hos Louis Nielsen i Esbjerg.

Den 28-årige chefoptiker har det seneste år gennemført Louis Nielsens interne lederuddannelse, og han er helt klar på rollen som ejer og chefoptiker i butikken i Ikast.

- Jeg har været i butikken i en måned, og jeg har fået en virkelig god start her i Ikast. Kunderne er så søde, og alle har taget rigtig godt imod mig, fortæller den nye chefoptiker i en pressemeddelelse.

Selv om starten har været god, indrømmer han også, at der er mange nye ting, han skal sætte sig ind i.

- Det er klart, at der er rigtig meget, jeg skal lære. Det er første gang, at jeg er chefoptiker og ejer af en butik, og der er meget jeg skal tage mig af. Men det går bedre og bedre, og mine kolleger er dygtige til at støtte mig, fortæller Mads Palshede.


Tidligere dannet par

Udover Mads Palshede selv er der en optiker og tre optikerassistenter hos Louis Nielsen i Ikast. Senest er optikerassistent Bianca Palshede altså kommet til, for at butikken kan følge med efterspørgslen fra kunderne, for det går godt i butikken i Rådhusstrædet.

- Vi har mange kunder i butikken, så derfor har vi ansat Bianca for simpelthen at kunne give dem den allerbedste service og oplevelse i butikken. Bianca er dygtig til sit fag og bliver en stor gevinst for butikken, fortæller Mads Palshede.

Bianca og Mads danner par, og arbejdede også sammen hos Louis Nielsen i Esbjerg, hvor de begge var ansat, inden de flyttede til Ikast.

- Vi er glade for at være i Ikast og føler os hjemme her, og vi arbejder rigtig godt sammen, fortæller Mads Palshede.


Fokus på synet

Mads Palshede er gået til opgaven som ny chefoptiker og ejer med stor ydmyghed, men også med en klar ambition om, hvad butikken skal være kendt for. Chefoptikeren fokuserer således på den gode og trygge kundeoplevelse og faglig dygtighed med øjensundheden i centrum.

- Hos Louis Nielsen har vi generelt stort fokus på øjensundhed og på at passe godt på kundernes øjne, og det er også mit klare fokus her i Ikast, fortæller Mads Palshede.

I mange tilfælde viser synstesten, at patientens syn er helt som det skal være, men i enkelte tilfælde har medarbejderne hos Louis Nielsen i Ikast fundet symptomer, som har vist tegn på sygdomme og henvist patienten videre til øjenlægen.

- Derfor er det vigtigt, at man med jævne mellemrum får undersøgt sine øjne. Det er ikke altid, at øjnene selv fortæller på forhånd, at noget er galt, fortæller han.


Ordet er ditMere Ikast