Tip os log ind
I slutningen af uge 20 vil Durum & Chili-facaden blive fjernet og erstattet af en ny facade. Åbningsreceptionen finder sted 29. maj og alle er velkomne.
Foto: Mikkel Korsgaard Christensen ??

Ny grill- og isbar i Ikast

I slutningen af måneden får Ikast en ny grillbar, som holder åbningsreception for hele byen
09. maj 2019, 11.43

Ikast Bygningen, som tidligere husede Durum & Chili har i øjeblikket fået tildækket vinduerne med sorte plasticsække. Det skyldes, at ejeren af bygningen og ejer af den nu tidligere durumbar Chili & Durum, Jacob Tanis, har valgt at lukke sin durumbar. Men nu får Ikast igen mulighed for at spise grillmad på Eli Christensens Vej. Byens Grill- og Isbar åbner således 31. maj. Lukningen af Durum & Chili, som åbnede tidligere på året, skyldes ifølge Jacob Tanis, at forpagterens barn har fået konstateret diabetes og derfor ikke kan stå til rådighed.


En ny facade

Den nye forpagter hedder Thus Alageswaran, og 29. maj inviteres hele byen til åbningsreception, hvor man kan smage på de retter, som Byens Grill- og Isbar kommer til at tilbyde. Det nye koncept kommer desuden til at indebære slush-ice.

- I slutningen af næste uge forventer vi, at den nye facade bliver sat op, og lige nu er vores menukort ved at blive godkendt, fortæller Thus Alageswaran som glæder sig til at åbningsdagen samt receptionen.

- Vi håber på at se mange mennesker, og vi har naturligvis også nogle gode tilbud, fortæller den nye forpagter.

Han glæder sig til at løfte sløret for det nye menukort og det nye koncept, som bliver kombineret grillmenuer, grillmad samt is og som nævnt sluchice.

Jacob Tanis er glad for ordningen og ønsker de nye forpagtere god vind med den nye grillbar på Eli Christensens Vej.


Ordet er ditMere Ikast