Tip os log ind
Politiet var på stedet i dag og søgte efter spor med politihunde.
Foto: Henrik Ole Jensen


Ny hændelse tæt på udrejsecenter: Sprang op af grøft og standsede bil med gravid kvinde

Mystisk hændelse i aftes nær Put & Take-søen på Teglgårdsvej
05. januar 2018, 09.25

isenvad Politiet vil i løbet af fredagen forsøge at finde ud af, hvad der er op og ned i et mindre drama, der onsdag aften udspillede sig på Teglgårdsvej nær Put & Take-søen.

I den forbindelse vil man afhøre beboere på Udrejsecenter Kærshovedgård for at finde ud af, om de kan kaste lidt lys over hændelsen.

Dramaet udspillede sig ifølge politiet klokken 20.39, hvor et yngre par fra Ilskov kom kørende i deres personbil ad Teglgårdsvej. Da de nåede frem til Put & Take-søen sprang tre mandspersoner pludselig op af grøften og ud foran bilen, der således blev bragt til standsning. Herpå greb mændene i dørhåndtagene og slog på bilens ruder.

Kvinden i bilen, der var fører, var højgravid.

Det lykkedes dog ikke de tre mænd at skaffe sig adgang til bilen, idet dørene var låst. Kvindens kæreste, der sad på passagersædet, råbte, at hun skulle køre. Kvinden gav gas, og parret kørte fra stedet med stor fart. Først efter fem-syv kilometer standsede de bilen og fik kontaktet politiet.

Kort efter episoden rettede politiet henvendelse til Udrejsecenter Kærshovedgård, men her kunne vagten fortælle, at der ikke umiddelbart var beboere, der var gået ind eller ud af porten.

Der foreligger intet signalement af de tre grøftemænd.

- Umiddelbart ved man altså ikke, om det er beboere fra Udrejsecentret, der står bag hændelsen, men vi følger naturligvis op på sagen, siger politikommissær Henning Præstegaard.


Ordet er ditMere 112